träning

Somnaded ganska sent igår för jag satt uppe med datorn först och sen var jag tvungen att läsa en stund innan jag somnade. Har kommit in i en riktig läsperiod nu så kan inte sluta. Jag får anstränga mig för att inte ta upp boken för varje liten lugn stund jag har på jobbet. Sov skönt i alla fall och vaknade utvilad vid 9 ändå. Jag och Isa gick ut och gick/sprang min runda. Var rätt segt idag. Isa tycker jag springer för sakta så det är inte så roligt så hon vill bara sniffa istället och idag var det lite värre än vanligt. Jag orkade inte riktigt peppa både henne och mig så gick mer än jag sprang. Mellanlandade lite hemma för frukost innan vi drog vidare till klubben. Där gick vi direkt till tunneln och ganska så snabbt klev Isa in med även bakbenen. Kastade då in ännu mer köttbullar och gav henne lite när hon var där inne. Kröp in lite med henne och täppte till ingången hon kom in genom och så sprag hon ut på andra sidan och fick massa beröm. Gjorde om det en gång till fast då kröp jag inte in så mycket. Sen satte jag upp en liten hinderbana och under tiden sprang hon omkring och undersökte alla hinder. Hon undersökte tunneln lite till och sprang igenom den själv och fick massa beröm. Vi tog sen bara några små skutt och, slalom en gång och balans en gång. Hon var superduktig så sen åkte vi hem :)

vad har du gjort idag?

Mötte upp Anders utanför banken;
Vad har du och Isa gjort idag förutom manikyren och cellprovet?
Hmm. Isa har sovit och jag har ätit chocklad.

Förutom det så tog vi oss en kvällspromenad på stranden efter bankmötet. Hur underbart som helst!!

agility pass 2

Igårkväll var det agilityträning. Precis innan vi skulle ge oss ut slutade det regna och blev uppehåll hela kvällen. Så skönt! Isa har ju inget täcke, fast har köpt ett regn/vindtäcke till henne idag så nu gör det inget om det regnar lite. Vi kom det lite tidigare så prövade tunneln tillsammans med ledarna och hon hoppade igenom direkt när den var ihopdragen. Vi provade att dra ut den men då vågade hon bara kliva in en liten bit och sen kom alla så då blev det lite dålig kocentration.
Vi körde sen igång med;
slalom - gick jättebra. Isa fattade direkt men hoppade till en början mest upp och ner emellan för hon var så otroligt glad men sen började hon fatta att det var lite viktigt med fart och att slalomet stod på en gräsmatta och inte en studsmatta.
hopphinder raksträcka - sprang iväg till en annan hund en gång men kom tillbaka direkt och sen gick det lite sådär, men det var mest mitt fel för jag lyckades vara ivägen hela tiden.
Tunnlar - vi fortsatte träna på den vi börjat och hon vågade mer och mer så hon var inne så långt hon bara kunde utan att nudda med bakbenen. Sen gav vi oss, för hon visade stora framsteg och bakbenen kommer nog också. Ska upp dit och träna imorgon igen.
4 hopphinder i fyrkant - Jag stod i mitten och så skulle Isa bara hoppa runt i båda varv. Till en början fick jag springa med lite men kunde dra mig längre och längre in när hon fattade. Hon var lite trött så körde inte så mycket.
A-hindret och balanshindret - dom la ner delarna mot ett bord så det inte blev så högt. Var nog jättebra för Isa tyckte inte det var otäckt alls. Vi tränade kontaktfälten på nervägen där och gick ganska bra. För att vara första gången klarade hon det jättebra. Bara att fortsätta träna så hon aldrig missar dom. Balansen var hon jätteduktig på och sprang på med bra fart.

Våra ledare tycker vår grupp är alldeles för duktiga för att vara nybörjare så vi körde även långhopp. Det var lätt som en plätt för Isa så hoppade bara 2 gånger. Eftersom alla är så duktiga så byggde dom en bana på slutet som vi gjorde två av.
Bana 1: 3 hopp på raksträcka, svänga höger, 2 hopphinder, böjd tunnel, två hopphinder tillbaka och svänga höger och ett hopphinder.
Bana 2: samma som ovan men istället för sista högersvängen skulle vi svänga vänster och ta två sista hopphinder på raksträcka.

Första banan gick ok till en början. Vi går ju inte i tunneln men på bana 1 tänkte jag att vi skulle fortsätta som i bana 2 så gjorde ett jättefint framförbyte med henne, vilket är överkurs egentligen. Sen kom jag på att jag inte alls skulle dit så då blev jag lite snurr och så fick vi stanna upp lite och så slutföra.

Andra gången när vi körde banan 2 gick det jättebra, förutom framförbytet. Där krockade vi lite för jag inte är lika snabb som Isa så fick samla upp oss lite innan vi tog sista delen. Det roliga var att till andra banan hade Isa verkligen hajat vad det är vi syssler med så hon sög mot hindren och på slutet skickade jag henne bara framåt (tränat det kommandot när vi hoppat i skogen) så hon kunde slutföra banan och jag kunde komma flåsande efter :)

Var så kul igår för det gick så otroligt bra! Isa har verkligen börjat förstå vad det är vi gör nu och börjar få lite självförtroende så hon tycker det är så jäkla kul och lyssnar och tittar hela tiden för att se vad vi ska göra nästa grej. Hon stack iväg en gång när jag hade lite paus när jag tränade hopphindren, men då stack hon inte till någon hund utan till tunneln. Det var riktigt roligt. Tror hon kommer klara den ganska snart. Ledarna är så bra och dom sa när vi körde banorna att det är så kul att titta på Isa för det syns verkligen att hon börjar förstå och att hon tycker det är så jäkla kul! Så vi satsar för fullt nu på att bli ett riktigt agilityekipage och ta oss ut och tävla framöver :)

tunnelträning

Tog en liten sovmorgon idag innan jag tog på mig min fleecetröja och gjorde iordning korv och ost. Isa smakade bara på sin frukost men ville inte äta för hon misstänkte nog vad vi skulle göra. Åkte ut till skogen och hon blev jätteglad och pep som bara den när hon såg vart vi skulle. Där fick hon springa lös och skötte sig jättebra. Träffade på en hund som hon fick leka med och sen bar det av till klubben. När hon såg vart vi skulle började hon pipa igen och blev superglad. Lite konstigt tyckte hon nog det var när vi var alldeles ensama där. Gick lilla slinga först och sen nosade vi på tunneln och satt där en stund. Försökte få henne att gå genom den utsträckt men hon går in halvvägs och sen vill hon inte mer. Tryckte ihop den sen och satt en stund till och grejade och så kom hon lite längre in och hoppade igeonom den. Berömde henne massa för att se om hon fattar att hon är duktig när hon går genom den. Efter det tykte hon givetvis tunneln var otäck men vi körde några hopphinder emellan, vilket gick hur bra som helst och sen satte vi oss och gosade vid tunneln. Då hoppade hon igenom en gång till och sen nöjde vi oss.

Litet framsteg var det ju i alla fall så får väl se hur det kan gå imorgon.

if I loose you baby

klar med en videorequest

bra start

Måndag vilket oftast brukar vara tråkigt men idag har det vart en riktigt bra dag. Startade med att vågen visade att jag gått ner nästan ett kilo av de jag gick upp förra veckan. Tog en kort promenad med en mycket trött Isa. Hon var inte speciellt sugen på att gå upp men gick med på att förflytta sig till soffan i alla fall. Orkade inte ens äta upp all sin frukost utan prioriterade att få sova en stund innan det var dags att åka till dagis. Medan jag badade och hade en ok dag på jobbet så lekte hon förfullt med sin kompis Nova på dagis. Blev riktigt glad när hon fick följa med hem sen och fick sova en liten stund innan vi gick och sprang min runda. Kändes bra idag men Isa var lite seg, vilket inte var så konstigt. Nu har hon fått sin kvällsmasage och sover skönt. Imorgon ska vi ta sovmorgon och sen tänkte jag mig en tur i skogen och sen upp och hälsa på tunneln :)

Morgontrött Isa. Kändes nästan lite elakt att dra med henne till dagis idag men imorgon ska hon få en liten lugnare dag. Anders tänkte ta med henne ut och springa 5 km men vi får väl se hur pigg hon är imorgon. På onsdag är det ju dagis på dagen och agility på kvällen..

grundkurs pass 2

Isa och jag somnade givetvis och vaknade inte fören halv 4. Då var det bara att äta lite, promenad och till klubben igen. Idag tränade vi först på kontaktövnigar som gick ganska ok. Märktes att Isa var trött och lite okoncentrerad. Dessutom var det massa lukter idag så hon sniffade väldigt mycket. Körde sen kontaktövningar i rörelse, dom skulle följa med oss. Det gick superbra och Isa tyckte jag var jätte rolig. Har märkt att det roligaste i hela världen för Isa är när hon får leka med mig och en leksak. Det slår både korv och lek med andra hundar så det utnyttjar jag nu. Gick slingan sen och då drog hon bara men när jag orkade engagera mig lyssnade hon ganska bra, men var lite för trött för att göra det hela tiden.

Efter fikapausen så tränade vi på sitt och ligg. Det klarade Isa galant så det behövde vi inte träna så mycket på, istället gav den ena ledaren mig lite tips på hur jag kunde träna henne för att hon skulle sitta perfekt brevid mig. Hon vill gärna svänga ut med rumpan. Fick jättebra tips och det gick väldigt bra när jag listat ut hur jag skulle visa henne. När jag fattat och berömt rätt två gånger fattade Isa också så var inga direkta problem sen. Tränade bara lite korta pass med henne och sen lekte vi lite i omgångar med en av hennes leksaker. Fick sen träna på att gå förbi en korvhög och försöka locka till oss uppmärksamheten med bara rösten. Isa sket oftast i korvhögen men sniffade istället på en massa annat men gick ganska ok när jag hoppade omkring lite.

Som sista grej skulle vi träna på att gå fint i koppel. Jag hamnade i en diskussion med en av ledarna som jag inte är så förtjust i. Hon var på mig redan innan fikat när jag hade Isa på höger sida för i lydnad får dom bara gå på vänster sida. Jag sa då bara att vi hade tränat henne så för vi tyckte det var bra om hon kunde det. I alla fall så sa jag fot och Isa gick jättefint och så fort jag stannade så satte hon sig så jag berömde henne. Då var hon på att jag inte fick berömma henne för att hon satte sig. Förklarade att vi hade tränat att hon ska sätta sig när vi stannar. Då var det igen att så fick dom inte göra i lydnad och sen gick hon inte fot för fot i lydnad var si å så. Jag sa att det är så vi har tränat henne och ordet vi använder fast det kanske är fot så som dom ser det. Nä det var det absolut inte och skulle jag tävla med henne så får jag lära om henne allt för så gör man inte i lydnad. Sen började hon fråga vad jag skulle ha henne till och jag förklarade att jag var mer intresserad av agility och att hon ska vara lydig och göra som vi säger. Jag sa att jag inte vill tävla i lydnad. Anledningen till det är för jag tycker det är lite löjligt hårda regler och det är inte jag intresserad av - det sa jag givetvis inte. Då tyckte hon väl det var hyfsat ok om vi nu vill ha henne sån, men hon var ändå tvungen att trycka på att det inte är riktig lydnad och vill jag tävla får jag träna om hela hunden! Sa inte mer men blev rätt irriterad. Jag skiter i om jag kör "riktig" lydnad eller inte, Isa gör som jag säger och för mig är det lydnad!

Den ledaren är en såndär riktig gammal brukstant och är inte så förtjust i agility märkte man. Den andra ledaren är mycket bättre och påpekar hela tiden att det viktigaste är att vi tränar hunden så som vi vill ha den. Lekte lite med Isa som avslut och sen åkte vi hem.

Nästa gång det var agility och grundkursen på samma dag så blir nog agilityn flyttad till samma tid, men det gör inte mig så mycket för det var lite mycket att köra båda kurserna samma dag. Vi väljer ju att gå på agilityn då och nästa söndag jobbar jag så då får Anders gå. Vi lär oss jätte mycket bra på grundkursen det är bara lite tråkigt ibland när den "tanten" är som hon är...

gammla bilder på Isa och Freja från huspassningsdagarna

agility pass 1

Då är jag och Isa hemma efter första gången på agilitykursen. Det var verkligen superkul! Hoppa hinder gick jättebra och hon sprang iväg 2 gånger till andra hundar men nästan alla hundar gjorde det någon gång. Alla andra gånger gick jättebra. Jag tog inte med någon leksak till henne för hon inte tyckte det var så kul på grundkursen, men idag skulle jag haft en. Märkte att varje gång vi var färdiga var hon uppspelt och jätteglad och lekte jag med henne stannade hon hos mig, men om jag inte gjorde det ville hon gärna springa till andra hundar och leka. Hon lugnade ner sig fort efter vi lekt en liten stund också så det var bra.

Körde tunnlar sen. Vi försökte med korv, köttbullar, ost, boll och lek med annan hund men Isa ville inte gå igenom. Vi kom så långt så hon stod halvägs in i tunneln men sen vågade hon inte mer. Tränade ett tag men sen gav vi oss. Hon var väldigt trött och klarade i alla fall en liten bit. Ledarna var riktigt bra och dom trodde inte det skulle bli några problem om vi tränade på det lite själva och kanske även hemma också utan störning så hoppas på det. Provade inte säcken men den tror jag är nästa stora utmaning. Balanshindren kan nog gå lite bättre men det ska vi träna på nästa gång så får se...

Nu är vi båda riktigt trötta så ska sova för om 4 timmar ska vi vara där uppe igen och köra grundkursen. Isa kommer nog vara helt död framöver för imorgon ska hon till dagis när vi jobbar och på onsdag är det agility igen :)

kalas


nya örhängen, present från baby

Isis med nästan alla sina leksaker

Pappa och syster kom


Vi grillade fläskfile (kalkonfile till mig) och majskolvar

Isa höll koll på läget


fick sina öron rensade och pälsen utredd och borstad inför kalasandet

Vi gjorde ugnsbakade potatisklyftor och tzatsiki till köttet

alla mätta och belåtna

fått lite olika presenter bla denna boken som jag blev väldigt glad för

Blev sen cheesecaakesbrownies som jag bakat

med glass till

Isa hade vart social i säkert en timma så hon la sig sen och orkade inte ens gå upp och säga hejdå. Bäst hon vilar upp sig för imorgon blir det kurs både morgon och kväll. Insåg precis att vi skulle ställa fram klockan också så nu måste jag sova!

Dagens duktiga: Isa var ensam medan vi var och handlade. Borta en timma och det hade gått hur bra som helst, inte skällt en enda gång :)

träning

Hade glömt hur underbar Isa är här hemma. Hon var ju så lugn i huset sen, men det är verkligen en helt annan hund här hemma. Klockan 9 imorse väckte jag henne för jag tyckte det var dags för promenad. Vi tog oss en runda runt stan och hamnen och sen srpingrundan hem. Pappa och Ida kommer hit ikväll så kom på att jag nog inte hinner ge mig ut så mycket mer sen så var lika bra att köra ihop allt på en gång. Gick ganska bra men orkade inte springa så himla långt. Förbrännde nästan 400 kalorier allt som allt och blev lite lätt frukost när jag kom hem så ligger fortfarande över 100 minus, vilket kan behövas till kalaset ikväll.

Nu ska jag städa lite, duscha och så ska vi handla och jag hade tänkt jag kanske kunde baka något roligt också... Funderar på cupcakes eller cheesecake... det ser ju rätt gott ut på dessa bilder i alla fall...

borta bra men hemma bäst

Så då var jag och Isa hemma igen. Ganska skönt men jag saknar altanen!! Isa sprang in och tog sig en snabbrunda för att kolla om husse var hemma innan hon slängde sig i sängen och stensomna. Jag var inte det minsta trött så packade upp lite och satte mig i sängen med datorn sen. Vet inte riktigt vad som hände, men både jag och Isa vaknade klockan halv sju av att husse kom hem. Efter pusskalas så gick jag och Isa ut på promenad och fick för mig att springa en bit. Det var så himla skönt så nu ska jag börja springa varje dag tror jag. Mina nya skor gör att jag kan springa på asfalt så då är det lättare att ge sig ut än när jag måste ta bilen ut till spåret. Isa var superduktig på att trava med i min takt. Hon sprang fot hela tiden utan att jag behövde säga något. Hade kunnat tro att det är det enda hon har gjort i sitt liv... Så imorgon ska jag köra igång. Har en runda jag inte orkar springa hela men som jag ska ha som första mål att klara så får vi se hur det går.
"Råkade" väga mig när jag kom hem också och det var allt annat än positivt men direkt när jag kom innaför dörren kände jag hur alla mina rutiner kom tillbaka så ska köra igång ordentligt nu. Det är ju snart beach 2020 då jag satsar på att visa mig i bikini... kanske...


tröttis


Husse var saknad. Trodde hon skulle vara vaken nu när vi sovit så länge men hon ligger givetvis och sover i sängen...

preview

Snart klar med en "request" till, sen ska jag äntligen ägna mig lite åt mina egna videoklipp. Har en massa bra låtar och kärlekspar jag vill göra :)

vovve skänkes...

... nä jag skulle aldrig kunna ge bort/sälja min lilla råtta, fast hon idag har fått mitt blod att koka. När jag kom hem från jobbet hade hon bitit sönder mina älskade tofflor som jag fått av min sambo. Det är de bästa tofflorna jag någonsin haft och har inte ens haft dem så länge. Det är så himla gossiga och säkert jätte goda. Isa har aldrig bitit på dem hemma och låtit dom vara hela tiden vi har bott här... tills idag. Jäkla hund!! Hoppas jag kan hitta ett par likadana!!

Vila i frid mina älsklade tofflor - blev bara 3 månader för jag fick dom i julklapp :(

sol sol

Nu har vi spenderat hela förmiddagen ute i solen. Helt underbart. Tröttnade och gick in nu, men känns lite fel, känns som man borde passa på men hinner nog ut en sväng till innan jag ska åka och jobba. Hundarna har stensomnat så det var nog skönt för dom att "bli lite instängda" med. Trodde Isa hade rymt vid ett tillfälle för hon kom inte när jag ropade och jag hittade henne inte i trädgården. Gick ut på framsidan och ropade istället och insåg att jag får gå ut och leta efter henne. Skulle gå in och hämta nyckeln och Freja och när jag öppnar dörren så står Isa där. Antagligen hade hon gått in och lagt sig utan att jag märkte det, eller så hade hon vart på rymmen men tog sig in igen... är inte riktigt säker på vilket..

Var inte bara jag som var solsugen idag

Isa tröttnade sen och ville leka


sen tröttnade Freja

& då får man leka själv!

Hipp hipp hurra!!

Idag är jag ett steg närmare 30. Hur känns det?? Jo tack för jävligt...

Nej i år har jag faktiskt inte nojjat något för ålder eller nåt. Känns ganska skönt. Har fullt upp med att tänka på hur mycket jag har gått upp under tiden jag bott här. Första veckan gick utmärkt och åt i stort sett inget och gick ner en massa. Denna veckan har jag ätit en MASSA och en himla massa onyttigheter. Ikvälll åt jag t.ex en halv tårta och den andra halvan delade tre andra personer på...!

Idag har faktiskt varit en riktigt bra dag med kompisfirande på förmiddagen och sen tog jag mig en lång och härlig skogspromenad med hundarna och sen tänkte jag att vi skulle sitta ute. Isa vägrade givetvis gå ut när jag öppnade dörren och sprang bara efter mig medan jag packade ihop alla grejor jag skulle ha med mig ut. När jag väl kom plats med Freja, då passade det bra så då var hon ute nästan hela tiden jag var ute.
(Idag har verkligen kännts som sommar och som jag är på semester. Har tom blivit riktigt brun.)

På kvällen åkte vi hem till oss och firade lite med svärisarna och Anders. Fick örhängen och halsband av honom och sen ska jag få välja precis vad jag vill så köper han det :) Jag föreslog först att vi skulle flytta utomlands och sen en sportbil, men blir nog en shoppinghelg ;) Isa var ju skittråkig och hälsade bara lite snabbt på Anders föräldrar när dom kom och sen sprang hon in i sovrummet och la sig och sov i sängen. Hon vaknade till en gång och kom ut och satt ca ½ minut i mitt knä innan hon sprang in och la sig på sängen igen. När dom skulle gå var hon snäll och kom ut och satte sig och sa hejdå i alla fall innan hon la sig igen och blev väldans besviken när jag gick ut med henne för att åka till huset istället för en kvällskiss. Ska bli intressant och se hur hon beter sig när vi flyttar hem igen. Funderar på om hon kommer gå ur sängen överhuvudtaget då...

bakgrunder


ny youtubebakgrund

ny bloggbakgrund

en bloggbalgrund som jag gjorde men inte blev så nöjd med

familjen annorlunda

Åh vilken underbar dag det har varit idag! Suttit ute och solat en massa och tog mig en till härlig promenad i skogen på eftermiddagen. Nu ligger min sötnos här och sover brevid mig och Freja är förvisad till golvet, men verkar inte ha så mycket emot det. Ska ta oss en till promenad senare ikväll sen, men nu ska jag ägna mig åt lite Gossip Girl och kanske göra en ny bakgrund till min blogg.


Isa-Grisa

Fick ta av mig tofflor, strumpor och tröja för det var så varmt

min lilla sötnos <3

morgonpromenad

Först ska ni få höra vad lilla råttan gjorde igår... Tog en kort promenad på morgonen innan det var dags för jobb och dagis. Kom in och öppnade dörren till trädgården och Isa vägrade givetvis gå ut. Fick vara inne medan jag gjorde mig iordning och sen prövade jag att släppa ut henne igen och denna gången gick hon ut. Glad över att hon var ute och lekte lite på egen hand gjorde jag frukost och satte mig i soffan med Freja och fixade iordning det sista innan det var dags att åka. Gick sen för att ropa in Isa, visslade och såg inte till henne. Ropade Isa och då såg jag att hon kom springande och när hon kom lite närmare såg jag att hon inte var på rätt sida om staketet och inte kom in. Så fick öppna entredörren så hon kom in. Tur att hon är så lydig så hon kommer när jag ropar, men har ingen aning om vad hon har gjort den halvtimmen hon var ute. Det går en väg, gång och skola och allt möjligt här men såg inte till någon arg människa heller så hon kanske bara har sniffat runt lite...

Idag tog vi en lång sovmorgon till 9 (vi la oss 21 igår) innan vi gick ut på promenad. Det var riktigt härligt och vara ute idag fast det inte är så fint väder. Vi var nog ganska utvilade allihop för hundarna sprang och lekte som bara den  och lyssnade så himla bra! Jag sprang faktiskt en bit också. Måste jobba upp konditionen lite nu för på söndag kör agilityn igång. Då ska vi träna på hopphinder, tunnlar och kontaktfält på balanshindren. Ska bli riktigt spännande. Det är på morgonen, sen får Isa hem och sova hela dagen för på kvällen blir det grundkursen. Det var två söndagar som hon får gå på båda kurserna sen kommer det bli onsdagkvällar. Längtar verkligen!

Nu ska jag fixa iordning mig för ska på bankmöte i eftermiddag för att se vart vi kan få bästa lånet. Ordnade dagisplats till Isa igår också så hon är en 20-timmars hund (istället för 15-timmarsbarn) men vi kommer troligtvis inte uttnyttja det fullt ut, men tog det första månaden så får vi se sen. Isa kommer nog snart kosta lika mycket som Nellie men det är mycket roligare att lägga pengar på dagis och kurser än vetrinärbesök :)

utnyttjat Freja lite och passat på att träna Isa med lite mer störning och har gått väldigt bra

det är bara det där när man möter andra hundar fortfarande, men jag har börjat med att aldrig koppla Isa utan göra som när jag gör när vi möter människor. Kalla in henne så hon får gå fot förbi och sen fortsätta springa lös. Människor går det ju så bra med nu så när hon ser en människa går hon saktare tills hon är brevid mig och sen går hon fint förbi. Ibland kallar jag inte ens in henne utan hon går fint förbi lite framför. Jätte kul när hon gör såna framsteg :)

grundkurs pass 1

Jag och Isa åkte hem lite tidigare för att träffa Anders innan det var dags att dra iväg till grundkursen. Det var så skönt att komma hem så både jag och Isa slängde oss i sängen direkt och sov tills det var dags att åka så Anders tyckte säkert det var jätte kul att vi kom hem lite tidigare ;)

Grundkursen gick jättebra. I alla fall för att vara första gången. Både jag och Anders följde med och turades om lite med träningen. Vi kommer nog inte åka med båda vid samma tillfälle sen men blir säkert att Anders tar några gånger och jag några. Jag ska ju snart köra igång med agilityn också. Det var riktigt nyttigt för Isa att träffa så många hundar utan att få hälsa och leka. I början var hon lite på och lyssnade inte direkt, men lugnade sig väldigt fort och det gick bara bättre och bättre. Det sista när vi var inne i klubbhuset låg hon ner med andra hundar där. Det trodde jag faktiskt inte och i alla fall inte vid första tillfället, men stackarn är jätte trött nu. Hon tyckte nog det var roligt och jag tyckte det var riktigt roligt att göra något med henne.

Nu blir det lite kvällsmys innan läggdags och jobb/dagis imorgon.

Trött och glad Isa efter träning

puss och godnatt

utevistelse

Åh vilket underbart väder det har vart idag. Startade som vanligt dagen med en skogspromenad och sedan har jag haft öppet här hela förmiddagen för det vart så varmt och skönt. Isa som älskar att vara ute på tomten har inte vart så mycket ute fast jag haft öppet för hon vill hålla koll på mig eller så är det inte kul när jag inte är ute. Idag var det däremot jätte kul ute så hon har vart ute hela tiden. Freja gick ut lite ibland och sen satte jag mig ute och pluggade. Nu har jag käkat lite och tagit in Isa så hon sover lite innan vi ska iväg på grundkursen.

såhär roligt hade hundarna när jag tvingade dom att vara ute medan jag dammsög...

bortskämda Karin

Har ju suttit och skrivit att Isa är så bortskämd som fick present (välkommen till familjen-present) på husses födelsedag. Kom på när jag gick i mina nya skor idag att jag fick ju också present på älsklingens födelsedag. Min födelsedag är på onsdag och då kunde inte pappa komma utan vi ska fira mig nästa helg. Fick välja när jag ville ha denna present som jag vart med och valt ut och eftersom de behövs så valde jag igår :)

Mina nya skor som jag ska ha på skogspromenader och Isaträning

Annars har vi mest gjort detta idag...
och nu blir det mys

med gossip girl säsong 1-4 som jag köpt :)

kalasande

Läste precis mitt upprörda inlägg jag skrev sist :) Det verkade i alla fall som det var det som behövdes för att få Isa att fatta att hon inte behöver vara avis. Efter den natten har hon vart helt ok med att Freja myser med mig i soffan och ligger i lilla sängen. Hon får bara vara med i stora sängen på dagarna men inte på natten. Katterna får också vara i knät på kvällarna utan protester och det senaste även utan övervakning så nu är det riktigt lugnt och skönt. Trivs riktigt bra med att bo i hus, allt som fattas är en Anders bara...

Igår var jag och Isa hemma och firade husse som fyllde år. Vi hade kalas så pappa, syster och svärisarna kom. Gjorde hallon och blåbärspaj och köpte goda mackor och bjöd på. Riktigt gott och smidigt. Anders var ganska trött på kvällen så kände inte för att behöva gå upp "idag" och gå ut med Isa så hon följde med "hem" igen och det gjorde inget nu när det går så bra. Vi skulle sitta uppe lite längre igår men blev lika trött som vanligt och gick och la oss men tog en skön sovmorgon idag. Blev lite kortare promenad idag för var lite sliten men ska nog ta oss en tur i skogen senare men kände inte för att bada hundar direkt på morgonen.

Glada nyheter:
*Anders älskade sin present och testade den direkt. (Fick mig att testa också vilket fick mig att inse att jag inte har en endaste muskel och kanske skulle behöva träna upp några i alla fall...)
*Fick MVG på min uppgift

En måttligt glad Isa som måste dela med sig


kissen la sig i knät

lilla polisen fick gå några patrullvändor (Freja ligger kvar längst nere i hörnet)

innan hon kunde slå sig ner på sin post

Isa fick presenter fast hon inte fyllde år igår. Den lilla av moster den stora av morfar

fick ta med sig den stora hit och det var kul

Idag är det slapp som gäller

med en hund på varsin sida

Ska nog ta mig en tur ner till Ica sen. Köpte godis för bara 50 kr i torsdags så det räckte ju bara till idag och det är ju nu helgen börjar så får nog köpa lite gottigt till. Kanske kan lura hit husse för en liten mysmiddag också... om han lagar den själv vill säga :)

kaoset blev till lugn och ro...nästan i alla fall...

Dagen startade ju inte så värst.. Isa störde min sömn hela tiden för hon hoppa upp och ner från sängen och sprang omkring i huset. Klockan 7 väckte hon mig så jag fick gå upp. När jag skulle gå ut med vovvarna upptäckte jag att Isa hade kissat inne, fast hon var ute sent och vi var uppe så tidigt. Ren protest!

Vi tog oss i alla fall en morgonpromenad tillsammans med Malin så Isa fick springa lös och stackars Freja fick vara kopplad. Isa som varit rätt sur på mig blev då lite gladare och när vi kom tillbaka tog jag med mig henne hem en stund. När hon sprungit och letat efter Anders och ätit sin frukost så stensomnade hon direkt och sov hela tiden vi var hemma. Jag vilade också en liten stund innan jag satte igång och städa inför kalaset på fredag.

Åkte sen hem till Freja igen och tog oss en promenad i skogen då dom fick springa lösa båda två, men då var båda så trötta så dom lekte inte och sprang inte så mycket heller... inte ens Isa. Sen blev det mys på altanen i solen och under tiden kom jag fram till att jag var tvungen att sova inatt eftersom jag jobbar dagpass imorgon så tänkte jag får helt enkelt stänga ute Freja från sovrummet och ha Isa här. Provade detta redan lite på kvällen och jösses vad lycklig någon blev när hon upptäckte att Freja inte kunde komma in. Hela hon sken upp som en sol och la sig direkt till rätta och verkligen slappnade av. Efter det gick kvällen hyfsat lugnt. Isa stod och vaktade i badrummet medan jag duschade så ingen kunde komma in och sen gick hon tom med på att Freja låg i soffan hos mig medan hon själv låg i en fotölj. Däremot blev det för mycket för henne när katten hoppade upp och la sig i knät på mig så då blev det lite liv i luckan ett tag igen.

Nu har vi gått och lagt oss i sängen och Isa stensover störtnöjd och stackars Freja tror nog att jag glömt henne. Tycker väldigt synd om stackars Freja men får vara såhär inatt i alla fall. Isa sover kanske här nästa natt med men helgen får hon spendera hemma med Anders och nästa vecka några nätter hemma med Anders i alla fall. Då ska jag passa på och mysa med Freja och låta henne sova hos mig i sängen så hon också får lite uppmärksamhet. Känns lite dumt att låta Isa få sin vilja igenom, men hon protesterar ju hejvilt annars och när hon är så stressad så stressar hon mig också så får vara en hemsk människa och göra så medan hon är här och sen får hon vara här på dagarna när Anders jobbar och hemma med honom sen...

Glad nyhet är att vi kommit med på agilitykurs som börjar om två veckor :)


huslivet

Nu har jag och Isa lämnat Anders för att bo i hus. Jag vet inte vad jag tänkt på när jag alltid sagt att jag vill ha hus på landet. Detta hus ligger i stan och jag är livrädd för det är mörkt ute och jag är alldeles själv. Helt själv är jag inte heller riktigt för jag har ju två vakthundar som säkert ställer upp om det är något men har lite tänt här och där och får se om jag kan sova något inatt.

Isa har inte vart så överlycklig över att vara här och matvägrat lite och när jag var och jobba hade hon tagit mina skor. Hon hade inte gjort något med dom men lagt dom i sin säng. Hade med mig några av hennes leksaker hit, men dom vägrar hon att leka med så får se om hon ändrar sig lite när hon märker att jag också stannar annars får hon nog åka hem och bo med husse och vara med mig när han jobbar.

Imorgon är jag ledig och då skag jag göra så roliga saker som att städa och sen hoppas jag på sol så jag kan sitta ute med vovvarna på altanen :)

helgen i bilder

Haft en bra dag idag. Startade med magkramper idag med, men mildare och släppte fortare. Kändes som jag skulle få lite kramp i vaden under badet så fick strectha lite, men annars har det gått bra med. Kommer nu på kvällen igen men har inte fått kramp än i alla fall. Min kollega sa att det berodde på vitaminbrist men jag äter ju både vitamintablett med extra magnesium i och blutsaft så känns som jag borde få i mig tillräckligt med vitaminer. Nu ska jag sova för imorgon ska vakta hus, hund, katt, fisk m.m plus jobba. Kommer bo granne med bästa skogen i nästan två veckor så nu kommer det bli mycket skogspromenader och lösträning med Isa. Hoppas på mycket sol också nu när jag får tillgång till en perfekt altan.

mina nya rosa fina vantar :)

en mys-Isa som sover mellan oss


helgpromenadspausen

stora Isa och lilla lilla Pesto

trött

Haft en ganska bra helg. Har tagit en massa bilder som jag tom laddat över till datorn men orkar inte ladda upp nu så fixar det imorgon. Så trött nu så ska sova. I lördags var jag jätte trött så morgonrundan blev en timma och fick sätta mig och vila en liten stund på mitten. Känns som att jag bara få sämre kondition ju mer jag går. Låg resten av dagen i soffan och kollade på Roswell medan Anders och Isa var ute och sprang och grejade.
Idag startade dagen med en massa magkramper men gick över senare så kliptte Isa och åkte sen till Skara och hälsade på en kompis och hennes lilla Pesto som var på besök. När vi kom hem gick Isa och la sig direkt och jag fixade lite mat innan jag lagt mig nu med. Sov väldigt dåligt inatt så ska somna tidigt nu eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Det är det där attans badet imorgon också så behöver vila mina ben lite om jag ska orka med det. Träningsvärken verkar aldrig försvinna och känns som jag ska få kramp i vaden och så har mitt torrexem börjat komma tillbaka igen....

Så nu har jag gnällt av mig för ett par månader framöver så nu ska jag sova :)

taconight

Anders var trött idag efter jobbet så tyckte jag skulle laga mat. Det enda jag orkade göra var tacos så det blev det :) Gott och smidigt!

Fick en trevlig överraskning på posten också. Eller det var egentligen inte till mig utan Isa som fick ett paket. Världens bästa Ida som flätar så det står härliga till skickade två flätor till Isa och hon älskade dom. Hon har en tygknut som hon gillar och dessa var lite liknande, men mjukare vilket hon verkade gilla. Väldigt färgglada och fina också. Hon har så mycket leksaker nu så går knappt och gå här... Hon har själv lite problem för hon ska ha flera leksaker i soffan men sen får hon inte själv plats. Det är roligt med en hund som uppskattar leksaker igen, Nellie var väl sådär på det, men Yoshi älskade det.

Har gjort färdigt en uppgift till idag som jag skickat in och den blev jag riktigt nöjd med så hoppas på ett MVG. Måste ha MVG för annars måste jag göra den lite bättre så jag får MVG och det orkar jag inte. Har ju dessutom MVG på allt annat så nu kan jag verkligen inte nöja mig med något lägre. Tycker i alla fall jag har vart tillräckligt duktig för idag så nu blir det Roswell och lite nötter och sen videoredigering med gott samvete :)Isa med sina nya fina flätor. Tack söta Ida <3

godmorgon

Vi har faktiskt inte sovit till nu men kom inte på någon bättre rubrik. Vi var riktigt trötta idag båda två så blev en skön sovmorgon innan det blev en kortare morgonrunda. Jag har så ont i benen (träningsvärk antar jag) och mina bästa stövlar började läcka in så var inte kul alls. Vi mötte Isas kompis och idag satte jag henne ner och sa vänta och varsågod innan hon fick hälsa och det gick så bra. Tänkte det kanske kan trilla ner en polett till då om man börjar göra så i allt. Diskade och tvättade lite och riggade kameran för att lämna Isa själv. Tog mig en tur till Granngården för att köpa ett par regnstövlar, men hittade inga. Hittade inga fina täcken heller men däremot ett par jätte söta rosa vantar på barnavdelningen. Eftersom det var barnvantar var dom rätt billiga också så blev perfekt :) Tankade bilen sen och åkte hem. Var borta i ca 35-40 minuter och det var nog den tråkigaste film jag sett. Isa skötte sig jättebra. Bet inte på något, skällde inte utan stod först på golvet och tittade efter mig en liten stund innan hon hoppade upp i sängen och la sig ner. Hon är inte så avslappnad så hon sover, men hon ligger ner och vilar. Lyfter på huvudet när hon hör något men lägger ner det direkt igen när hon hör att det inte är vi som kommer hem. Känns riktigt skönt att hon är så lugn och avslappnad nu. Speciellt eftersom jag inte gick så långt imorse heller.

Nu ska jag försöka plugga lite!

jag vill ha sommar och sol!!

Just det ja... bilbältet funkade inte. Anders undrade om det inte fanns olika alternativ jag kunde valt mellan så gick in och läste lite nogrannt på informationen där det stod att Kolla noggrant vilken typ av bälte ni har för denna passar bara till vissa bilar, välj detta bilbälte om ni är osäkra för det passar till alla. Jaha... det där med att läsa färdigt hela pappret innan man börjar är jag inte så bra på... Anders kunde nog göra en liten specialare i alla fall så slipper jag krångel med och byta. Det andra kostade ju 250 kr mer också... Skulle trimma Isa nu med men fick inte upp skruvarna på bladet så får vänta tills Anders kommer hem och kan fixa det med. Jag är tydligen helt värdelös utan honom...!

hemma

Blev en bra tur på stan där jag hittade ett par skor som jag ska få av pappa när jag fyller år. Han brukar alltid köpa förstora skor till mig och började givetvis direkt tjata om att jag valde för små skor. Den stackars killen i affären försökte hålla med både mig och pappa men tyckte mest synd om honom. Pappa var ju givetvis tvungen att berätta att han jobbar med fotvård och vet precis hur det blir om man går i för små skor och bla bla och att minsann visste vad han pratade om... När jag flyttade hemifrån upptäckte jag att jag har storlek 37 istället för 38 och helst 39 som han envisas med.
Efter att killen fått en snilleblixt och tog fram ett par adidas som egentligen var till för löpning men ändå gjorda för höstväder och hade bra dämpning så blev det riktigt bra. Dom satt perfekt för dom var extra smala i hälen och storleken satt bra i fram så till och med pappa var nöjd. Problemet med alla skor var att dom glappade i hälen, det spelade ingen roll vilken storlek jag hade men ju större storlek blev det givetvis värre och försäljaren sa först att dom inte hade några skor som var så smala i hälen men kom sen på dessa :) Blir förhoppningsvis bra. Behöver ett par för att gå långa promenader i och använda när jag tränar med Isa.

Blev en tur till Arkens zoo där jag tittade på täcke till Isa. Letade efter täcke som man inte behövde ta över huvudet men det fanns inte och det sa dom inte fanns så mycket längre eftersom de blev bätre passform såhär. Berättade att Isa är lite rädd för saker som man ska trä över huvudet m.m men gick till slut med på att prova i alla fall. Tog på henne täcker och givetvis stod hon prickstill, hon stod så stilla så jag trodde hon hade blivit förlamad av skräck och kissat på sig, vilket hon inte hade. Hon var jättefin i täcket och gick bra att ta av det också så dom tyckte nog jag var superlöjlig. Ville i alla fall inte köpa något där för ett ofodrat täcke kostade 600 kr och vet att det finns billigare, men nu vet jag att hon kan ha ett sånt täcke och vilken storlek så nu är det bara att shoppa :)

Lunchade på stan sen innan jag och Isa åkte till Sandviken och tog oss en skogspromenad. Där skötte hon sig sådär. Lyssnade inte så direkt som hon gjort här i stan och sen mötte vi hennes hundkompis som kom bakifrån och sprang ifatt oss så då hade jag ingen chans att försöka träna henne på det heller. Gick en bit tillsammans så dom fick leka lite och så fort hon hade hälsat så lyssnade hon bra och även när i delade på oss.
Var ganska trötta när vi kom hem sen så Isa la sig direkt i sängen och somnade och jag hade tänkt titta på tv, men det var så tråkigt att sitta i soffan själv så gick och la mig med henne och vaknade 2 timmar senare...

Nu ska vi väl ta oss ut en liten sväng innan husse kommer hem. Imorgon skulle inte han träna så då ska vi åka och handla så han kunde laga något gott till kvällen och vi kunde ha lite myskväll :)Isa och Anders tittar på trav. (ett av mina favoritkort) Så söta<3

pappsen

Fick mig en liten skön sovmorgon idag i alla fall innan jag och Isa tog oss ut i snön. Jäklig onödigt tycker jag, men Isa älskade det. Gick "vanliga" morgonrundan och hon skötte sig och fick springa lös bakom husen sen. Helt tokig var hon och sprang och hoppade med pinnar. Hon är så himla duktig nu och känns som poletten har trillat ner... lydig= frihet och en massa roligheter.

Nu har vi i alla fall gjort oss iordning lite och ska dra iväg till Skövde för att möta pappa. Hade tänkt klippa Isa idag för jag fick mina nya skär och ska nog kolla efter ett täcke också. Kommer väl vara 20 plus imorgon i alla fall, men jag vill har ett sött gärna lite rosa täcke eftersom jag inte fick min rosa sele och Isa är nog bara tacksam om Anders vägrar ta på henne den när dom är ute :)

Nä nu ska vi åka bilen och prova nya bilbältet jag har köpt till henne.

helg

Weeii min helg har börjat :)

Blev möte idag på förmiddagen där duktiga jag inte åt något fast det dukades upp med tre olika sorters hembakade cupcakes. Åkte sen till min kusin för att hämta lilla råttan och fick lite lunch där. Sen åkte jag till Ica för min yoghurt är nästan slut och den och cola light kan jag inte leva utan! Råkade slinka ner en semla och lite nötter i kassen också. Väl hemma blev det lite mys med tv serier och Isa däckade i soffan. Blev sen en promenad i blåsvädret och det var faktiskt riktigt skönt när jag kom igång och började gå. Isa skötte sig bra hela vägen i kopplet så när vi kom till Vasavägen (längst upp åt motsatta hållet där vi bor) tog jag bakvägen på gräset bakom husen och släppte Isa. Hon skötte sig superfint fast hon var busig och hoppade, men kom direkt när jag sa och stannade och gick fot när jag sa. Så himla kul så det går knappt att beskriva. Ska bli väldigt spännande när kursen sätter igång och se om hon kan vara lika lydig fast det är en massa hundar med. Trots att det blev lite onyttigheter idag så kom jag nog inte över 1000 kalorier idag så känns hyfsat ok.

Imorgon ska vi ta oss en tur till Skövde för att träffa pappa och sen funderar jag på att gå lite i mina gammla hemtrakter med Isa. Skogarna där är väldigt mysig och när jag ändå är ute och åker så..

Nä nu ska jag göra lite videos :)

toppen dag

Vilken underbar dag det har vart idag. Jag har skött mig toppen och Isa har vart som en dröm. Innan jag skulle lämna upp henne till min kusin och åka och jobba så gick vi en liten runda här hemma. Hon gick så himla fint hos mig hela tiden fast jag hade henne i vanligt koppel, lyssnade och var så lugn så jag tänkte att jag bara provar att släppa henne lite. Hon fortsatte att gå fint och lyssnade hela tiden och tittade på mig. När vi skulle gå över stora vägen sa jag sitt och vänta och hon satte sig och vänta så fint så jag vågade knappt berömma henne för jag var så rädd att bryta förtrollningen eller vad det nu var som hade tagit över henne :)

Var så underbart att jag levt på det hela kvällen :) Kommer inte ha henne lös så mycket i stan i alla fall eftersom hon är så rädd för allt så vet man aldrig.. Ger mig i alla fall lite hopp om att det kanske går att lära henne vara på tomten utan staket när vi får vårt hus :)

världens duktigaste Isa!

Igår var jag sjukt trött hela dagen och gick och la mig med Isa klockan 20 och sen sov vi ända till nio imorse. Var nog behövligt för nu är jag bara trött i kroppen.

Vi tog oss idag en morgonpromenad till Leksberg och gick spåret och sen hem igen. Isa gick i koppel hela tiden men hon var så himla duktig. Vi mötte flera hundar och hon lyssnade direkt när jag sa till henne utan att jag behövde rycka i kopplet. Hela promenaden var hon väldigt harmonisk. Svårt att säga vad det var som var skillnaden, men det kändes. Hon gjorde ett litet utfall mot en hund vi mötte och då räckte det att jag bara började säga Ne.. så slutade hon direkt och fortsatte att gå fot. Var riktigt roligt att vara ute med henne idag.

Lämnade henne sen ensam hemma i ca 10 minuter och då var hon också superduktig. Pep lite, men skällde inte en enda gång. När jag tittade på filmen så var hon lugn hela tiden och gick och la sig efter ett par minuter. Känns som Isa vaknat upp och insett precis allt om hur man ska vara hemma hos oss för idag är hon en riktig drömhund. Nu ligger hon och myser med sitt nya gossedjur som hon fick igår.

Själv ska jag hoppa in i duschen nu innan jag ska jobba ikväll. Försöka plugga lite idag också så jag kan få färdigt denna kursen snart. Min plan som jag la upp känns som den går käpprätt åt helvete så jag blir väl färdig med skolan 2020 eller något sådant...


morgonmys

promenix

igårkväll.. jag låg ungefär likadant så vi la oss i sängen istället
nya apan kom med lite också :)

nominerad


Jag har blivit nominerad för mina videor på Impassionate Magic :)

Annars har det mest vart jobb denna helgen. Tagit en hel del kort på Isa som jag inte orkat lägga upp än och inte haft riktigt tid för bloggandet heller. Blir ändring snart för nu jobbar jag bara tre dagar till innan jag har långledigt. I lördags var Isa och Anders ute hos hans föräldrar och då hade hon i alla fall vart ganska duktig och sprungit lös på deras tomt medan Anders fixade min bil. Hon hade lyssnat bra, även om han hade fått ropa in henne några gånger och inte jagat några höns :) Idag hade dom tagit sin första löprunda tillsammans som också hade gått bra och i veckan ska hon få träna sig på att vara lite ensam. Vi försöker lära henne att allmänt tuffa till sig lite. Hon är lite messig och igår började hon pipa och gnälla när Anders gick hemifrån fast jag var hemma och idag pep och gnällde hon när jag gick fast Anders var hemma. Går ju över ganska fort, men det är ju knappt man får stänga in sig på toa utan att hon ska vara med så försöka lära henne att vara lite självständig i de flesta situationer. Förutom i skogen, då det inte skulle skada om hon kunde vara lite mindre självständig...

mysfredag

Blev en härlig fredag med mycket solsken. Fått en himla massa gjort idag så nu ikväll unnade jag mig lite mys tillsammans med Anders. Lagade korvstroganoff och ris till han kom hem och nu tittar vi på Roswell, första säsongen som jag precis köpt, och han äter popcorn medan jag idag unnar mig en nutrilettbar. Hade gått ner en del till idag och kommer inte över 800 kalorier ändå så känns ok med lite socker på en fredagkväll. Imorgon och på söndag är det jobb som gäller och förhoppningsvis lite plugg också.

minns ni denna alienserien? riktigt bra

ledig

Denna veckan är min "jobbiga" jobbarvecka, så var ledig igår och är det idag med, sen jobbar jag helgen. Igår fick jag en massa gjort kändes det som fast jag var trött hela dagen. Jag vaknade med kramp i vaden och känner fortfarande av det lite men gick bättre att gå idag i alla fall.

Igår tog jag och Isa en skön sovmorgon, sen promenad och frukost. Blev sen manikyr och fick väldigt snygga vårnaglar. Åkte ut till sandviken sen för att gå i skogen där det var massa människor och hundar. Isa misskötte sig nästan det första hon gjorde så jag fick springa ner på hela stranden och försöka få tag i henne. Det var en tjej där med en pittbull och en annan liten vovve som Isa stack till. Tjejen kunde knappt hålla hundarna och pitbullen ville försvara den lilla och Isa sprang omkring som en liten idiot och försökte leka och vägrade fångas in. Jag var så jäkla arg på henne så när jag äntligen fick tag i henne skällde jag på henne ordentligt och la ner henne på rygg och det var första gången det kändes som hon faktiskt fattade att det var allvar och att jag var arg på henne. Ska nog fortsätta och göra så när det gäller andra hundar för det är ju farligt när hon gör sådär. Hade pitbullen bitit henne hade hon väl dött. Vi gick i alla fall vidare i koppel sen och träffade på dom igen och då lydde hon fint till min röst och på nästa hund vi träffade också. Sen fick hon springa lös en bit och lyssnade bra och sen hade jag henne kopplad resten för det var hundar och människor överallt, men då avslutade vi alla fall bra. Men nu är det inte långt kvar till grundkursen startar också så får se om det kan hjälpa lite i möte med andra hundar. Så svårt att uppfostra Isa för hon är så vek samtidigt som hon är ganska dominant och man ser den lilla terriern i henne. Nu blir det nog ryggläge varje gång hon missköter sig och sticker fram till andra hundar och sen blir det ingen lek om inte sköter sig. Hon är så himla smart så strafftekniken funkar inte riktigt på henne i alla lägen, utan ibland är det bara fjäsktekniken som fungerar och den har vi provat i möte med andra hundar och funkar inte...

Blir nästan arg igen på henne nu bara för jag skriver om det. Ska kanske ta mig en tur till skogen idag igen och träna. Igår på eftermiddagen fick jag i alla fall en massa bra saker gjorde och lämnade Isa ensam en stund och gick hur bra som helst. Har ändrat om igen så nu är hon bara i vårat sovrum och verkar trivas hur bra som helst. Lämnar inte sängen... Tänkte att det kanske blir bättre för hon inte hör lika väl allt som händer plus att hon har sängen som hon älskar mer än livet själv... Idag tänkte jag lämna henne medan jag åker och handlar så det blir någon timma. Det var egentligen bättre med sovrummet för det var bara att ställa kameran på byrån så ser man henne hela tiden, om hon inte hoppar ner från sängen, vilket hon inte verkar göra ändå...

Nä nu ska jag greja lite till. Betalt en massa räkningar och beställt en massa saker, bl.a ett bilbälte till Isa, nya blad till min klippmaskin och piller :)

Tillbaka till startsidan
RSS 2.0