The story

Maybe it's not about the happy ending
Maybe it's about the story


Ångest j-vel försvinn!


Om man bara visste varför skulle det vara så mycket enklare. Om lergigan kunde hjälpa. Om ångest inte fanns, om om om OM!

solat

Legat ute med Isa hela eftermiddagen och bara göttat oss i solen. Bara lyssnat på musik och försökt stänga ute allt. Hade ett lite samtal förrut:
A: Åh det är så roligt att se att du är ute. Förra sommaren var du knappt ute något alls.
K: Nä förra sommaren var jag ju så jävla fet. Vägde ju 25 kilo mindre då.
 
Ja ni kan ju gissa hur jag känner mig nu. En av anledningarna till varför jag inte gick utanför dörren på ett tag när jag kom hem. Bara låg inne och gjode mig själv ännu fetare och äckligare! Nu försöker jag ändå ändra på det även om det går sådär....
Lillan får verkligen aldrig gå bort, kommer aldrig klara mig utan mitt hjärta <3
 

Städdag

Idag har det vart vår sista städdag här i området. Perfekt väder! Lillan har vart med hela tiden, lös, och vart så himla duktig så hon har faktiskt imponerat på mig. Hon är så lugn och trygg i sig själv nuförtiden och lydig. Hon följer bara med och är där vi är.Ångest

I feel broken


Blindbyte

 Blev lite agilityträning idag. Vi fortsatte att träna blindbyte och gunga i bana. Det gick mycket bättre idag. Kom på att jag i onsdags  använt mig av fel kommando hela träningen igenom, men som tur är lyssnar isa inte så mycket på mig utan går mer efter min kropp. Idag gjorde jag dock rätt med allt så gick mycket bättre. Blindbyten är svårast för mig men lyckades få till många fina idag och krockade bara en gång med Isa så hon fick hoppa igenom hinderstödet. Jättelitet hål, fattar inte att hon ens kom emellan men hon blev som tur var inte rädd. 

Gungan tar hon riktigt bra... När hon väl sprungit upp på den. Hon har nog jäkla fix idag att springa lite förbi den men sen säger jag bara här så kliver hon upp på den direkt från sidan och tar den jättefint i fart. Mycket bättre än förra året men är tveksam på om jag inte får en vägran för hennes lilla sidouppgång.... Tror jag får använda mig lite av här på den för när hon fattar att jag menar allvar så funkar det riktigt bra. Hon mesar sig bara nu och är ju inte rädd längre. Vi får väl se hur det går på tävlingen, det är skönt att vi har alla pinnar där i alla fall så kan vi ta det som träningslopp.


Börja dagen på rätt sätt

Steg 1: börja dagen på rätt sätt åtminstone...


Lowpåbörjad flytt

Idag har vi vart och grejat lite till i lägenheten och kommit en liten bit på vägen känns det som. Inte på väg att bo men på väg att kunna bo där i alla fall. Lite hemtrevligt men ska ta oss en tripp till Ikea och köpa lite nya gardiner m.m. Isa sköter sig fortfarande väldigt bra när vi är där :)
 
Kontor
Sovrum
Sovrum innifrån
Vardagsrum
Kök
 
 

Veckans vikt

Vecka 1: -1kg
Vecka2: -0.5kg
Vecka 3: +0.5 kg Påskveckan gick inge bra! :(
 
Gjort en till video också. Prenumerera på min kanal om ni inte redan gör det och hjälp mig nå 1000 prenumeranter :)

glad påsk

 

videoredigering

Förutom agility finns det typ bara en sak jag tycker är roligt och det är att göra videos. Det har jag inte kunnat göra på jätte länge men nu är jag verkligen igång igen och det är väldigt kul och då kan jag koppla bort hela världen :)

frukost

Eftersom det verkar vara populärt (igen. alltid!) att läggaut sina frukostbilder så får ni min här och även bevis på att jag dricker kaffe för er som inte bjudit hem mig på en kopp :) EN expresso med mjölk i, mycket gott och bra start på dagen! Gått ner ett halvt kilo till så nu gäller det att hålla det över påsk här och helst gå ner ett halvt till över påsk men det tror jag är lite väl mycket att önska för när vi stod och planera vad som skulle vara på påskbordet igår...
 
 

Duktig vovve!

Idag har vi vart i lägenheten och pysslat hela förmiddagen. Satt upp gardiner och lite annat smått och gott. Det börjar se hemtrevligt ut faktiskt. Jag testade att lämna Isa ensam en liten stund genom att bara stå utanför dörren och det gick bra. Sen testade jag även att gå ner i förrådet och det gick också bra. Pappa kom förbi och sen svärisarna och båda plingade på dörren men hon skällde inte. Hon har vart så lugn och snäll och skött sig super idag. Legat som om hon kännt sig som hemma :) Innan vi åkte hem hade vi en liten mysig picknick stund på golvet :)
 

I see fire

Gjort en ny video till min nya favorit låt :) 

Lägenhetspyssel

Idag var jag på dagvården och ganska direkt efter det åkte jag och mötte Anders i Skövde för att greja lite i lägenheten. Hade med mig isa och lite lådor så hon fick spana in nya stället. Hon tyckte det var kul i början och anpassade sig bra men sen tyckte hon det var tråkigt och gick mest efter mig och gnällde. Imorgon ska vi dit och pyssla lite igen medan Anders är i skolan så ska bli kul, men kommer nog få börja om lite med att lämna isa ensam i lägenheten men tror nog det kommer funka. Hon kommer nog lära sig och hon kommer se ut när vi får dit möblerna :)


The Host/Genom dina ögon

Denna filmen tyckte jag var väldigt bra och boken genom dina ögon är okså väldigt bra. Lite lättare att förstå när man sett filmen innan. Här är en trailer på filmen och sen gjorde jag en egen lite film om den fina kärlekssagan som finns men som inte riktigt kommer fram i filmen.. enligt romantiska mig...
 
Trailer 
 
Min video 

påsknaglar

lite suuddigt men så ser dom ut. har även fixat håret

Veckans vikt

Vecka 1: -1kg
Vecka2: -0.5kg

långpromenad

Äntligen uppehåll! Två slödagar inne med bak och städning kunde vi äntlingen ge oss ut igen. Eller i förgår gick jag nästa 8 km i spöregn så det är jag nöjd med :) Idag blev det en timmes promenad direkt efter vi klivit upp ur sängen. Skönt! Nu blir det lite kaffe och sen iväg till dagvården. Bakade biskvier igår men vi tyckte inte dom blev supergoda, lite för mycket mörk choklad för våran smak så tänkte ta med dom och bjuda på. Får säkert en guldstjärna i kanten då :)

Boktips....

Den förra boken saknad var bara för hemsk även om den slutade bra. Så läser/lyssnar nu på en lite lättsammare bok. Väldigt bra!


Blä för rubriker

Igår blev en riktigt bra dag och aktiv. Stackars Isa var super trött så när svärisarna kom förbi på kvällen för mat och spel så hälsade hon bara lite snabbt innan hon fortsatte med sitt sovande. 
 
Idag började dagen väldigt bra med att vågen visade minus 1 kilo på förra veckan :) Skönt att vara igång igen och tycker verkligen jag har rört på mig och hållt igen hyfsat ok med maten så det borde gett lite resultat även om jag inte förväntade mig ett helt kilo. Det är kanske lite lättare nu i början också. Den här gången har jag sagt ett mål som faktiskt är helt normalt uppnåbart och sen har jag ett mål kvar men det är bara plus i kanten om jag skulle nå det. Jag ska vara nöjd med min kropp vid mål 1!!!!!!!!!!!!
 

Powerwalk

Blev en tur i skogen med lite snabbare tempo idag. Riktigt skönt trots att det regna. Känns som jag är på g igen och minskar jag 2 hg till imorgon har jag gått ner 1 kg denna vecka. Känns bra som start trots att jag har otroligt långt kvar! Nästan -10 kg kvar till start bilden...!


Skadad

Berättelsen om åttaårig jodie som fått utstå typ allt. Måste sluta lyssna på så hemska böcker! Ska nog byta till lite romantik eller komedi...


Hoppträning

Blev lite agilityträning sen. En hoppbana klass 2 . Världens bästa pojkvän följde med upp och hjälpte mig bygga upp den och sen nollade jag de två gånger jag körde. Allt satt fint och kändes riktigt bra så gav mig faktiskt. Tränade säck, balans och gunga. Gungan är ju inte vår vän. Vintervilan trodde jag skulle vara bra för henne på den punkten men icke! Förhoppningsvis kommer hon in i det igen för det går ju väldigt bra om man har en köttbulle i handen men har man inte det kan man lika gärna springa bredvid.... Vill åtminstone att hon ska gå tillbaka till att alltid springa upp på den men sen kanske fundera lite innan hon tippar den, det får man ju inga fel för, tar bara lite tid men får se. Kommer kanske igång i sommar. Kändes riktigt bra idag i alla fall med både mig och Isa.


Morgonstund hos pappa

Var som sagt uppe tidigt så tog med mig lillan och åkte till pappa. Åt frukost där och gick sen långpromenad tillsammans och nu var man hemma igen. Förmiddagen har gått och man är lita lagom trött och lillan är döttött :)

morgonpigg

Bara för du blivit morgonpigg matte betyder det inte att jag har blivit det..!
 

vårpromenad

Så himla härligt väder ute så efter dagvården idag blev det en riktigt härlig skogspromenad med lillan i skogen i solen. Vi såg tom en citronfjäril. Lillan var jätte duktig och vi mötte hund. Sprang lös och hade roligt. Jag gick och lyssnade på ljudbok. Blivit helt besatt av det. Så bra. Skaffat Storytel som är typ som Spotify fast för ljudböcker och har på två dagar redan plöjt igenom två böcker. Upptäckt Liza Marklund. Hon är riktigt bra. Hemska böcker men bra!
 

Tillbaka till startsidan
RSS 2.0