klass 2

Här var ett tag sen jag var men är nog tillbaka nu igen :)  Har hnt en hel del sen sist och nu gäller det Isa och agility fronten. Vi har äntligen lyckats få tag i vår sista hoppinne i klass 1 så nu har vi flyttat upp till klass 2. Det är svårare, tigtare tider, svårare banor och mer konkurens, men mycket roligare också. Vi har inte hunnit starta så många gånger men igår var vi i Lindesberg på dubbelklass. Första agilityloppet gick riktigt bra fram till gungan men där löjla hon sig som hon har börjat göra igen, men har gått tillbaka och klickertränar nu och det svarar hon bra på. Andra agility loppet var samma sak med gungan men resten av loppet var också katastrof fast från min sida så en disk där. 
 
Hopploppen sen. Isa löper och är väldigt seg och lite knäpp så även om vi nollade så fick vi 10 sek tidsfel. Har og aldrig sett henne springa om man kan kalla det så på en agilityplan förut. Till andra hopploppet busade jag upp henne lite så även om hon var lite seg i starten så kom hon igång sen så vi nollade och kom precis inom referenstiden. 
 
Riktigt nöjd med dagen och blev två 12:e platser och en 8:e plats och det var första gången vi ens tog oss runt en klass 2 på bana på tävling så jag är stolt över min lilla prinsessa. Nu till helgen drar vi till Örerbro och hoppas hon kan ha slutat löpa tills dess så hon kan bli som vanligt igen.
  

Tillbaka till startsidan
RSS 2.0