Bullbak

Haft pappa här idag och vi gjorde riktigt goda vaniljbullar! Med lilla assistenten såklart!


Bus & städdag

Idag är vup stängt så jag har pälsvårdat Isa, tvättat och tränat henne lite här hemma. Lekt och nu tvättar jag. Känns som en ganska aktiv dag idag och snart kommer nog pappa.


Mysdag

Idag har det vart pissigt väder även om det blivit lite bättre nu till eftermiddag. Vi har stannat inomhus och myst hela familjen med te och tända ljus och gos i soffan.


think thin

 thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin thin
 

manikyr

Dag 1 har gått sådär. Kan gå mycket sämre, kan gå mycket bättre!
 

ta tag!!

Spyr över mig själv, Dag 1 börjar imorgon!!!!!!
 

bättre

Vart på vup idag. Haltade dit för att vara alldeles ensam där men fick mycket tid med personalen :/. Foten är mycket bättre men kan inte stödja helt och haltar lite men den går att använda lite mer nu. Blev en sväng till apoteket också. Gör inget annat än springer där känns det som. Väldigt skönt att trilla tillbaka i sängen nu i alla fall och gosa ner sig med Isa och skilda världar som jag börjat titta på. Lika dålig som förr om inte ännu värre men lite roligt att titta igenom gamla serier :)
 

keep it together

 

stukat foten

Igår var en såndär dag man önskar man lika gärna kunde hoppat över. Vi hade en familj här som tittade på huset. Jag gick ut med Isa under tiden för jag tycker det är så jobbigt. Mitt älskade hus <3
 
Jag och Isa åkte på kvällen iväg till agilityträningen och det gick verkligen asbra. Isa är i fruktansvärt fin form och lyssnar på min kassa handling superfint. Det var en ganska klurig hoppbana igår men vi satte de svåra delarna väldigt smidigt faktiskt. Tyvärrr är matte i ganska dålig form och det kom en raksträcka på mitten med tre hinder där jag inte hann med för jag har så jäkla dålig kondis, men motivationen att träna upp den infinner sig mer när man kör agility :) Första rundan tränade jag banan i delar och tog inte hela banan ens för det gick så bra så att börja krångla med den raksträckan när det så väl var jag som inte hann med kändes bara onödigt. Jag stod sen och funderade på om jag skulle köra en andra gång eftersom det gick så bra första gången och det alltid finns en risk för att det blir pannkaka om man fortsätter att träna när det känns sådär super. 
 
Jag beslöt mig för att göra det och köra hela banan och satsa 200% på att springa på raksträckan för att hinna. Jo det gick ju bra. När jag hade fört henne runt ett hopphinder behövde jag skynda mig iväg lite, vilket jag gjorde men klumpig som jag är så snubblar jag på min egen fot, trampar snett och trillar rätt ner i ridhussanden. Så bra gick det och Isa fatta inte alls vad jag sysslade med. Jag försökte köra lite efter men hade så ont i foten och kunde inte springa mer så avslutade ganska snart. Det var en bra känsla att det gick så bra i alla fall.
 
Idag mår min fot inte så bra och jag haltar runt och känner mig totalt handikappad. Skulle sätta mig nere i vardagsrummet med datorn och fick hasa nerför trappan på rumpan för det är helt omöjligt att stödja på foten. Blir alltså inget vup idag men dom kommer hit på eftermiddagen och pappa kommer också så jag får lite hjälp med Isa. 
 

she says...

 

middag

Idag har vi tagit det ganska lugnt här hemma. Svärisarna har vart här och bjudit oss på middag vilket var väldigt gott. Anders önskade en drömtårta av mig nu ikväll och det skulle jag göra. Den första fick jag slänga för jag tog fel gradantal så den blev bara en smet. Den andra gick att göra men ser helt överkörd ut för att jag tog ut den för tidigt. Smakade bra i alla fall så behöll den. Har vart trött på eftermiddagen kvällen och bakningen visade verkligen hur trött jag var. 
 
Lite rastlös nu ikväll men så jäkla trött så orkar inget heller. Klarar inte av titta på något längre, allt är tråkigt. Imorgon ska jag och lillan nog försöka oss ut på lite agilityträning tror jag.
 
Vikten var längesen jag uppdaterade något om men det är för det är katastrof. Jag har i alla fall slutat gå upp nu men äter enormt dåligt (mycket och sött) men ska försöka börja ta tag i det lite mer. Lättare när jag har lite mer energi....

as long as you love me

mitt hjärta gråter 24/7 men aldrig tårar....
 

Läkartid

Var hos en ny läkare idag på vup och skulle bli sista gången för nästa gång ska jag få träffa den läkaren som jag ska ha. Det gick i alla fall bra, pratade länge men han var trevlig. Var på dagvården och spela kort innan jag kom hem till husvärderingen. En bra dag idag och ikväll blir det nog lite fredagsmys.

städdag

Har inte hänt så mycket idag. Pappa har vart här och hjälpt oss städa inför besiktningen av huset imorgon. Jag har va på vup en stund på fm och spelade lite kort. Vart väldigt trött idag med men ändå piggare än igår men fått lite medicin höjning också så hoppas det kan bli lite lättare snart. Sängen känns som min bästa vän för tillfället.
Lillan har väntat på husse som vart borta hela kvällen, matte har vart för tråkig att umgås med idag

Trött

Inatt sov jag dåligt och var skittrött på dagvården. Höll på att somna sittande så åkte hem och vila. Svärisarna är här på besök nu och jag är fortfarande jätte trött. Trött i kroppen och lite träningsvärk från simningen. Ska försöka kämpa mig iväg och handla ikväll för vi har typ inget hemma. Har inget vettigt att skriva heller...
Det går tydligen inte att sitta hur som helst när man spanar på grannar...

simmat

Var som vanligt på dagvården på förmiddagen och spelade lite kort och efter att jag vilat hemma en liten stund så drog jag iväg och simmade. Gick helt ok och gav inte upp trots massa ångest. Får se om jag gör om det igen men det var lite skönt att simma i alla fall. Skulle ha en egen inomhuspool, då skulle jag simma varje dag :)

agilityträning

Denna helgen har verkligen vart lugn. Jag har kännt mig väldigt rastlös så ikväll drog jag iväg till agilityträningen. Det var roligt och gick helt ok för att vara första gången på länge. Kände mig väldigt ur form men ska försöka ta mig dit fler gånger så jag kan träna upp mig lite. Blev ett kort pass innan vi drog hemåt men nöjda och trötta båda två :)
 
Jag hade skithög ångest innan jag skulle dit idag och vet inte riktigt varför. Det var bättre när jag väl tagit mig dit men blir så trött på mig själv så känner mig ändå lite ledsen för jag känner mig så knäpp, men kanske blir bättre till kommande veckor.

Tillbaka till startsidan
RSS 2.0