update

Har vart dålig på att bloggs men är ute och far mycket med agiliityn och det är jätte roligt men lite slitsamt. Går bra i agilityklasserna på tävligarna där jag slappnar av och inte behöver ha pinne. Har 6 nu :) Hopp blir det småfel i men ska försöka slappna av lite mer där... Nu är det tävling i helgen och träning på söndag och sen lite vila nästa vecka så det ser vi fram emot. Ikväll var vi med på sommarcupen där vi körde två agilitylopp. Isa gick riktigt bra i båda lopppen men gick ur slalom i första loppet så 5 fel där men satte en nolla i andra loppet fast höll på att bli fel för jag höll på att glömma bort banan. Vi ligger än så länge på delad första plats så det är kul :) 
 
Gjoort en liten Isa vide från senaste träningen och tävlingen så håller ni er lite uppdaterade :) Hon är fortfarande i underbart fin form min lilla :) Matte ska bara lära sig hantera henne också :) 
 

kursstart

Igår var jag och Isa på en agilitykurs. Riktigt  bra, lite annorlunda handling mot vad vi är vana vid vilket bara var positivt och gav finr resultat. Gjorde fina tighta svängar med jakko (?) och lärde mig en hel del på bara första lektionen. Isa var lite övertaggad i början och sprand mest omkring och tog allt hon såg och lyssnade inte så bra och bet mig bara i armen hela tiden men hon lugnade ner sig lite men det märks ju att hon tycker det är kul ;) Ikväll ska vi nog ta en sista liten kvälls träning inför lördagens tävling då vi ska till Lindesberg.
 

Filmklipp

Har inte haft tid eller ork att blogga något det senaste, fullt upp med agilityn så jag lägger upp lite filmer här från vad som har hänt.
 
KM i onsdags. Gick inte så jättebra med tanke på att jag trillade i första loppet, glömde bort banan och diskade oss. I hopploppet hade Isa framförsug och tog ett extra hinder så då vart det disk där med.
  
  
Jag är faktiskt väldigt nöjd med hopploppet och agilityloppet fram till att jag trillade :)
 
Igår var jag i Jönköping och tävlade hela dagen. Det blev ett nollat lopp i första agilityklassen och det räckte till en 7:e plats och en pinne.
 
Andra agilityklassen var väldigt fin men missade tyvärr i slalom så blev disk 
 
Första hopploppet gick sådär rätt igenom och blev disk. 
 
Andra hopploppet gick bättre och nollade och blev en 9:e plats men räckte tyärr inte till pinne. Dock är jag dupernöjd med hela loppet och hela dagen. Bland 60 startande har vi ändå klarat oss bra och Isa har skött sig fint och är i riktigt fin form så otroligt stolt och nöjd :) 
 
 

Säsongsdebut

Igår drog jag och Isa med ett ett gäng ner till Alingsås för första tävlingen för i år. Dessutom utomhus. Så himla kul! 

Skitsvåra banor men hoppbana var lite rolig. Den gick väldigt bra men isa sprang förbi säcken och sen rev hon hindret efter men trots det tyckte jag vi hade fint flyt genom bana och det kändes bra. Räckte till en 13:e plats så helt nöjd med det.

Agilityloppet gick mindre bra. Isa gick först förbi balansen, hon trodde nog det var gungan och sen missade hon slalom och tog det på vägen tillbaka till mig så vart vi diskade. Sen flög hon gungan och såhär i efterhand borde jag ju gjort om den eftersom det ändå bara var ren katastrof och vi var diskade men hade inte en tanke på det då. Isa fick kuta i mål och få sin belöning. Hon hade snappat upp att det var tävling och jösses vilken taggad och aggressiv hund jag har helt plötsligt. Hej vad det gick på planen och mitt enda mål för dagen var ju faktiskt att hon skulle hålla sig på den så är helt klart nöjd med hela dagen. 

Nu laddar vi för kurs på söndag :)Tillbaka till startsidan
RSS 2.0