....

 
 
Igår var jag hos veterinären igen med lillans öra. Ska se om vi kan få iordning på det någon gång. Egentligen skulle jag till tandläkaren på eftermiddagen men natten var jobbig så jag ringde och avbokade. Det var väldigt skönt faktiskt! 
 
Jag mår fortfarande sådär. Inget är kul och jag är bara trött och irriterad. Har i alla fall sovit lite. Ska nog göra det lite mer. Tog lite mer lergigan idag och propgavanet senare. 
 
Jag trivs här men det är tyst, ensamt. Jag som älskar att vara själv. Antar att jag bara måste ställa om mig. Har som tur är lillan! Så ledsen hela tiden. Gråter inte, ler och ser glad ut, men det gör så ont inuti men vet inte varför. Vill bara få bort det. Känns som Jah håller på att falla sönder.
 
 

Skadad

Lergigan och propavan och kan ändå inte sova. Sov i alla fall lite på soffa på dagen och början av natten. Natten blir sjukt lång när man inte sover. Jag orkar bara lyssna på min musik också, inte titta på något så minuterna känns som år.
 
vet inte vad det är med mig men det sista har jag känt set som att jag bara är på väg att gråta hela tiden men jag gör det inte. Jag har en klump som vill ut men kan inte. Jag gör det inte ena bär jag är själv.. Skulle jag börja skulle jag inte sluta. Jag har ingen ork till något längre och tycker inget är kul. Dagvården vill fortfarande att jag ska fundera över att praktisera på hunddagis och göra det nu, alltså börja nästa vecka typ. Jag fick sån ångest så sa nej. Jag funderade på det först men det känns bara inte som det går just nu. Vilket dom avcepterar. Men jag jag känner mig ännu mer värdelös! Hunddagis är ju drömmen men jag har ingen ork, orkar inte bry mig, fejka så mkt soM krävs. Klarar bara att fejka en viss mängd nu, sen hem och stänga in sig igen. Roligt liv... Men det är mitt liv...
 
försöker låta bli att fundera på varför det blivit som det blivit och vad jag gjort men det går inte. det jag önskar mest av allt och som jag alltid önskat så länge jag kan minnas är en riktig mamma...

Nätter

Hatar nätter numera. Sover inte. Ligger bara vaken, lyssnar på musik skriver lite i min tankebok som jag skulle göra när det blev för mkt tankar. Problemet är att det är för mkt tankar hela tiden åt olika håll, man hinner nye med, orkar inte med. Det blir flera böcker tjocka, skrivkramp. Isa har dock inga sömnproblem den lilla sötnosen. Vart en lång dag för henne :)
 
försöker att inte tänka alls, bara tänka positiva saker men det fungerar rätt dåligt. Jag är så trött så jag orkar bara ligga och lyssna på min musik och stirra rätt in i väggen. försöker drömma mig bort i mina drömslott jag skulle måla upp och de går ganska bra men molnen kommer alltid ifatt mig och förstör allt om och om igen

helgen

Denna helgen har vart sådär. Bra planer men inget har riktigt gått som det skulle. Fredagen med festandet blev inte riktigt som det var tänkt men vi kom iväg i alla fall men det var rätt dött ute så jag bllev av och eter en stund blev det hem och däcka i sängen istället. Isa var borta hos Anders så jag låg bakis i sängen och sov hela lördagen tills hon kom hem på kvällen då det blev lite filmmys. 
 
Idag har vi vart i Kungälv hela dagen och tävlat. Det var ganska kul. Gick rätt dåligt. Klass 2 är inte våran grej detta året, vi är "så" nära hela tiden... MEN.... jag och Isa har kul i alla fall och vi kommer ut lite så det är väl bra.Tror både jag och Isa behöver en vintervila.
 
Sova går fortfarande inte. Sover 2-3 timmar varje natt trots ökning av propavanet men inte hjälper det. Vet inte vad det är med mig... sovet inte på dagen heller så vet inte om jag är inne i någon uppåt period just nu... :/ Har ju tagit till vara på den med lägenheten i alla fall :) Känns som det är på väg att klinga av om man bortser från sömnen... Får se hur nästa vecka blir, har bokat in mig på en massa saker för min kalender var så tom och det är den typ fortfarande för jag har inte skrivit upp något så får ta det som det kommer. Skönast så också tror jag. Se vad jag orkar med. Rätt kämpigt ibland även om det inte syns, men trivs rätt bra som det är nu ändå :)

nytt

Idag har jag haft ganska fullt upp igen. Dagvården först och sen direkt efter det blev det manikyt. Idag blev det höstparty naglar :)
 
Efter detta har jag städat och gjort iordning lägenheten. Packat upp några lådor och sorterat min klädkammare så alla lådor fick plats i den så nu är det ingen låda i rumen och det är skönt. Har kommit iordning väldigt fint i lägenheten nu så skönt att kunna uppskatta det ordentligt. 
 
Imorgon blir det lite party igen och har inhandlat ett nytt linne och en ny liten hanväska för det och på söndag blir det tävling så ska försöka att inte bli så bakis som jag blev sist....
 

lösenordskydd

Har inte skrivit så mycket på det sista men har haft ganska fullt upp med lägenheten och annat och den börjar komma iordning nu. Fortfarande lite lådor kvar, men det är mest sånt som ska annordnas i förråd. Gardiner och tavlor mm har kommit upp så det är riktigt hemtrevligt. Planer för inflyttningsfest har börjat smidas :) 
 
Annars är det väl som vanligt. Tänkte lösenordsskydda bloggen, inte av någon speciell anledning direkt men vill ni ha det så får ni maila eller pm mig på facebook. 

när verkligheten slår till

Har mått ganska bra de senaste dagarna. Har sovit mig igenom dom i stort sett. Vart så himla trött men ändå vart glad över att vara hemma. Det är jag fortfarande. Jag vill inte tillbaka men det börjar bli kämpigare. Glädjeruset har lagt sig, Vardagen slår till, orken finns inte, viljan finns inte. Vet inte ens vad jag ska skriva, samma sak om och om igen.. inget nytt

dreams like angels

Jobbig natt. Sover en timma, vaknar, somnar om. Kommer vara trött idag. Tankarna snurrar. Mörka tankar, ljusa tankar, vill, vill inte, måste kämpa, orkar inte låtsas längre. Isa Isa Isa, agility agility agility, lergigan hjälper lite, skriva hjälper lite, mys med Isa hjälper lite. Strax gå upp för att tävla. Skönt. Nya tag.. ska nog se på en film till dess... sova verkar vara uteslutet :/
 

Utskriven

Nu är jag hemma och har lyckats landa lite. Ska strax lägga mig för ska upp klockan 5 imorgon för att åka på ailitytävling. Ibland tvivlar man inte på att man är störd.... 
 
Läkarsamtalet gick till slut bra... det var på håret att jag blev utskriven. Min kompis blev inte det för hon hade vart för glad så hon förvarnade mig lite så jag sa att det hade gått bra fast att det hade kännts lite konstigt att vara ensam hemma. Vi pratade en stund och tror inte han trodde det minsta på att jag mådde så bra som jag sa men han gick till slut med på att skriva ut mig i alla fall. Boendetstödet skulle inte komma igång fören ca en månad och de kan inte behålla mig där så länge heller om jag säger att jag klarar mig hemma. Så nu är jag fri! :)
 
Jag och Isa har haft lite fredagsmys i soffan och packat och gjort iordning för imorgon. Känner mig inte alls förbered men det får gå som det går. Isa verkade i alla fall bli lite taggad när jag tog fram hennes väska så får se hur hon är imorgon. Hade tänkt ni skulle få se på DM filmerna men skämdes så mycket över dem så vill inte lägga upp dom. Hoppas verkligen jag handlar henne bättre imorgon och planerar vägarna lite annorlunda. Katastrof i ena loppet!
 
Hoppas jag kan sova inatt nu, men annars har jag mina celcius imorgon i alla fall. Sen har jag fått jättefina inflytningspresenter, ett skal till Ipaden av Anders och en välkommen skylt av Marie från agilityn :)
 

godmorgon

Skrev inlägg igår som tydligen försvann, men skrev dom på ipaden och har uppdaterat den och appen blev sämre efter det :( Hur som helst har jag haft det bra här hemma. Ska tillbaka nu på förmiddagen för att förhoppningsvis bli utskriven, eller det räknar jag med. Det räknade dagsjukvården med också när jag var där igår. Pratade lite med dom och där räckte det inte att säga att man mådde bra, men dom känner mig också. 
 
Annars har jag har jag hängt med vänner och haft det bra här hemma. Nätterna har vart sådär men har ju Isa som är som en klisterlapp så vi har det väldigt mysigt även om jag är lite vaken ibland, men det är väldigt skönt att slippa vakna av att någon kommer in och lyser med en ficklampa på en. Dessutom har jag SÅ skön säng! Jag och Isa ligger på alla håll och kanter när vi sover :)
 
Återkommer senare, när jag kommer hem :)
 

läkarsamtal

Idag hade jag läkarsamtal på förmiddagen och det gick superbra för han trodde på att jag mådde bra och var villig att pröva att skicka hem mig på permission. Så jag åkte hem idag och ska vara hemma till fredag och går det bra blir jag utskriven på fredag :) Så jäkla gött! Behöver inte vänta på det där stödboendet,  han skulle dock försöka skynda på dom lite men eftersom jag mår bra så kan jag vänta hemma :) Så nu är jag och Isa i lägenheten ensamma och ska sova första natten själva. Vi har vart hemma hela dagen, men jag har packat upp lite, vart ute och gått med Sofia och hennes hund och nu på kvällen kände jag mig lite ensam men råkade somna och då gick det över. Kommer nog vänja mig vid att vara ensam.. hoppas jag... 
 

boendestöd

Åh vårdplaneringen var pissjobbig. 6 personer, alla där för min skull, alla ögon på mig, jag mitt i centrum, jag jag jag, bara prata om Karin Karin Karin Karin. Fy! Det gick sådär. Jag kommer få mycket mer hjälp än vad jag egentligen vill ha men kanske blir bra ändå. Får pröva helt enkelt. Har ju faktiskt inte bott själv på 6 år så kommer ju bli en omställning. Vi kom dessutom in på hur länge jag skulle vara kvar här och det visade sig att dom var redo att skriva ut mig ganska snart MEN boendestödet måste komma igång först. Boendestödet har en månad (!) på sig att komma igång och tjejen därifrån trodde att det kunde ta minst 2 veckor i alla fall så där sjönk mitt humör till underjorden! Jag hoppas dom skyndar på sig ordentligtm jag vill varken vara här en månad eller två veckor till! Jag hoppas att jag kan få mycket permission om jag nu ska vara här så länge till. Annars så gick väl mötet bra antar jag. Jag sa inte så mycket, jag vet inte vad jag skulle ha sagt, jag vet inte hur det funkar och vad jag vill, förutom att jag inte vill ha hjälp och det lyssnar dom ju inte på ändå så kvittar ju lite vad jag säger. 
 

Isa 4 år

I söndags hade jag permission och det passade jättebra eftersom Isa fyllde 4 år! Det var dessutom DM så vi firade med det. Tyvärr hann jag för första gången inte köpa någon present, ordna något kalas eller göra någon tårta men hon verkade ganska lycklig ändå. Hon fick mjukismat och några extr köttbullar och tävla agility var nog inte helt fel det heller :) Pappa var med och köpte två lotter och vann 15 kilo hundmat och en stor påse med ben som han gav Isa i födelsedagspresent så hon fick lite firande ändå :) Har filmer från DM så det kommer upp lite senare när jag kommer hem och kan ladda över dom från kameran. Har ansökt om helgpermisson eftersom det är tävling i helgen igen, så hoppas jag får det :) Ska snart ha vårdplanering så återommer efter det. Ni får titta på lite bilder från DM så länge som Malin Hamner har tagit. Så härligt att träffa agilitygänget igen och få lite energi igen!
 
 

The End

 

stödsamtal

Idag har jag haft mitt stödsamtal på förmiddagen. Det gick snabbt. Avklarat på 5 minuter. Allt jag sa var att jag mådde bra och ville åka hem, vid ett tillfälle sa jag att jag mådde mycket bra. Jag var inte så pratglad med andra ord. Dock tror jag inte hon trodde på mig så himla mycket men jag fick i alla fall helgpermission lördag - söndag :) Inte riktigt som jag hade tänkt mig, men det spelar ingen roll för jag får komma hem, men jag måste ha "barnvakt" dygnet runt. Får absolut inte lämnas ensam! Det var bara pappa och Anders som ansågs som sällskap... kul, men men jag får vara med Isa och det är allt jag bryr mig om. Jag får dessutom komma ut härifrån. På söndag är det dessutom DM som jag tänker vara med på, vilket nog inte kommer gå så bra. men vi hinner träna lite imorgon i alla fall. Varken jag eller Isa är i form så tre lopp kan bli intressant. Har inte sagt att jag ska tävla, då skulle jag nog inte få åka, men pappa är ju med hela tiden så kan ju inte spela någon roll vad vi gör :)
 
Enormt tråkig dag idag, sitter bara och väntar på att få åka hem. Är hela tiden på mitt (vårt) rum, har kommit så mycket mer stökiga patienter hit. Jobbigt, det var så lugnt och skönt innan. Hoppas jag får sova lite inatt så den går fort så jag kommer hem så fort som möjligt :) Har sån hemlängtan sen jag fick flyttat in allt i nya lägenheten och såg hur fint allt blev och jag och Isa däckade lite i sängen och bara kurade ihop oss brevid varandra som vi brukar göra. Mitt älskade myshjärta <3
 
På tisdag är det vårdplanering och sen hoppas jag dom börjar slussa ut mig rätt fort härifrån, har vart här i 2 veckor nu och känns som en evighet! Pratade med en tjej som hade vart här i 7 mån och som fick åka hem häromdagen, 7 mån!! Sjukt, jag hade aldrig stått ut! Fast hon verkade trivas rätt bra och ville typ inte hem så... det är väl olika.... 

Hemlängtan

Vill inte vara här längre! Vill vara med Isa! Har ansökt om permiss i helgen och får jag avslag på det vet jag inte vad jag gör. Längtar till lägenheten. Få gå själv med isa och pyssla, mysa. Saknar.

Istället är jag fast här och kan inte se något för all dimma för tillfället. Mörkt, svart, monster och spöken överallt. Försvinna är enda utvägen. Försvinner in i musiken inatt, men varje gång det blir lite tyst är jag där igen...

nya palatset

Så nu är flytten avklarad och jag är tillbaka i Falköping. Lägenheten blev så fin med alla saker så det var riktigt roligt men hade ju velat stanna kvar och sova där och packa upp lite saker och småpyssla. Orkar inte skriva så mkt idag för är grymt trött men tagit kort på lägenheten, blivit klar med en video av Isa som jag pysslat med under tiden jag vart här. En liten söt video om henne och agility :) 
Tvättstuga/Dusch
Kök
Kök
Hall
Hall
Hall (ingång)
Hall
klädkammare
matplats
vardagsrum
vardagsrum
vardagsrum med sovalkov
vardagsrum
vardagsum
vardagsrum
vardagsrum
toalett
mys med matte
 
Isa video - give me the thing that I love... agility :)

Tillbaka till startsidan
RSS 2.0