bra dag

Idag har vart en bra dag och en positiv. Jag sov nästan inget inatt men jag har ändå inte vart så trött idag. Väntat på svar om jag skulle få dagpermission eller inte imorgon och det fick jag :) Så hem och gosa med lillan. Blir inte alltför mycket gos för jag ska hämta ut nycklarna till lägenheten och flytta allt imorgon men ska få underbart mycket hjäl så jag och lillan kunde få spendera dagen tillsammans ändå vilket är guld värt! Pappa och syster har vart här också så det var tevligt att spela lite kort och prata. Har fått egen utevistelse nu också så får vara ute en kvart :) Kanske inte låter så mycket men det är också guld värt på ett sånt här ställe! Vet dock inte alls mer hur veckan ser ut. Är DM i helgen och vet inte alls om jag kommer kunna vara med på det eller inte. Känns väldigt tråkigt eftersom jag och Isa i år är med i lag och detsutom topplaget :) 
 
Måste ha en vårdplanering i alla fall. Läkarna ville det och tog jag inte emot det frivilligt skulle jag få tvångsvård i hemmet och det kände jag inte för så nu har jag gått med på att ha en vårdplanering i alla fall så får vi se hur det blir. Kanske kan blir bra, hoppas på det i alla fall...

stödsamtal

Sovit hyfsat bra inatt och tycker det är skönt att helgen är över. Roligt att det gått så bra för alla som har tävlat även om det har vart lite surt att inte ha fått vara med. Fick precis veta att jag ska ha stödsamtal på fredag... fredag! Jag hoppas inte jag ska vara här en vecka till, eller i såna fall ska jag ha permiss i helgen. Är ju tävling så med, fast ska nog inte säga att det är tävling denna gången :) Går nog inte riktigt ihop i läkarnas huvud. Men är man agilityfreak så är man! Hoppas jag får komma ut härifrån lite i veckan med man klättrar liksom på väggarna. Blir tokig! Jag mår mycket bättre nu också så tycker dom kunde se det och släppa på sina stenhårda regler lite....

helg

Första gången jag inte ser fram emot helg. Spelar inte så stor roll vilken dag det är här men på helgerna får jag inte ens gå ut så det suger. Speciellt när det faktiskt är fint väder som idag. Har i alla fall skickat frågan om jag får gå ut med Anders och träffa Isa eller om personalen hade tid att följa med, men det verkade inte så troligt något utav det :(
Hur ska man bli frisk när man bara ligger i en säng och ruttnar bort då? Detta stället gör en ju inte mindre deprimerad direkt... Jag orkar knappt bry mig längre om jag får träffa Isa eller inte. Orkar inte med allt tjat, tar för mycket energi, blir för trött. Ligger bara i sängen och sover eller tittar på Netflix. Inte för att jag hänger med i så många filmer men några har vart bra, som Tallman och gillar serien Hawiie Five-O. Sovit bra inatt nu när jag haft rummet för mig själv :) 
 

Permission

Usch så ledsen. Får inte komma hem alls i helgen. Ingen dag eller något! Har tröttnat på detta ställe nu. Jag vill hem till Isa. Anders skulle försöka komma hit med henne imorgon men personalen måste följa med mig ut om jag ska träffa henne men det är rätt många borta så hoppas dom kan ha lite tid för det. Ingen tävling heller :( Den kanske inte var det viktigaste men det hade vart kul eftersom det var en dubbel. Känns som det kommer bli en lång och tråkig helg. Den här dagen har inte gått speciellt fort.


Natt

Kan inte sova. Får inga sömntabletter längre alls och dom har minskat mina lergigan. Jag sover lite, vaknar, sover å så vidare. Skitjobbigt! Har tittat på höstlegender. Gud vad den är bra, var länge sen jag såg den. Lyssnar på musik och plågar mig med att titta på videos av Isa. Min fina lilla vovve! Vill bara härifrån och till henne. Hon kramas, faktiskt, och det känns så tryggt å skönt. Henne kan man verkligen lita på i alla lägen, precis när som helst. 

agro!

Får inte åka hem idag, antagligen inte imorgon heller, men har bett om helgpermission över lördag och söndagen i alla fall om dom inte går med på utskrivning imorgon. Jag sa att jag mådde mycket bättre och ville tävla så får se vad dom säger om det... Jag blir så sur på att en ssk sa att jag skulle få åka hem idag eller imorgon. Sen har en annan ssk lovat hela dagen att hon skulle komma och prata med mig vilket hon inte gjort. Till slut gick min snälla rumskompis och sa till henne, efter att jag sagt till 2 ggr (!) och då kom hon. Har bara legat och väntat hela dagen och sen får man dessutom det beskedet. Dom vill att jag ska ha flera permissioner innan jag åker hem och kan jag väl förstå eftersom jag vägrar vårdplanering och dom vill att jag ska gå på dagsjukvård under tiden jag är här. Med andra ord kommer jag inte komma ut fören nästa vecka tidigast. Får se vad dom säger imorgon, men ska försöka speeda på det hela lite så jag kan komma hem till min lilla gris. Har så mycket att göra hemma just nu också så passar inte riktigt i min planering att ligga här. Massa tävlingar på helgerna också som jag inte vill missa heller så behöver mina permissioner också om jag nu tvingas stanna!

trött

Knappt sovit något inatt, trött och frusen.Vill hem, lite scary, samtidigt kan jag inte vara kvar här. Haft samtal mitt i natten här. Om vårdplanering, om känslor, om tankar. Får se hur dagen blir, får se om jag får komma hem, får se om jag får läkarsamtal. Hoppas! Tänka posetivt, tänka på Isa, tänka på de bra och roliga sakerna som finns i livet...
 

vårdplanering

Ännu en dag har passerat här. Haft trevligt besök och inte gjort något speciellt idag. Blivit erbjuden vårdplanering men tackade nej till det. Vill inte ha en massa folk springande hos mig och tror jag klarar mig bäst själv. Vill det i alla fall och kommer ha dagsjukvården så tycker det räcker. Känns som man är jätte sjuk om man ska ha boendestöd och grejer och jag anser att det är bättre att någon annan får den hjälpen än jag. Dom behöver den bättre, speciellt när jag inte är redo att ta emot den.
 
Glad nyhet är att jag pratade lite med dom här, eller tjatade på dom att jag ville åka hen och när jag skulle få göra det och det blir antagligen imorgon eller på fredag :) Mycket säkert för jag tackade nej. Dom kan ju inte hjälpa mig mer här så då är det ju ingen idé jag tar upp en plats heller. Det bästa är att det är tävling på söndag som jag faktiskt kan åka på då. En heldag med 4 lopp som jag inte vill missa i Kumla så det ska bli väldigt kul. Kommer gå åt skogen eftersom vi inte hinner träna men det är en annan sak :)
 

dagpermission

Vart hemma under dagen idag och känslan att komma innanför dörren och mötas av Isas pussar är obeskrivlig. Vi har myst vart ute i skogen och gått, ätit tacos och haft det trevligt. Jag har större delen av dagen kunnat koppla bort att jag skulle tillbaka men framåt kvällen var det svårare och mitt humör sjönk mer och mer. Känslan att säga hejdå till Isa och se hennes svans så långt ner är också obeskrivlig. Ont i hjärtat! 
Gammal bild men typ såhär har dagen sett ut :)

Nattliga tankar

Jobbiga tankar inatt. Mörka, svarta. Orkar inte med. Hur kan det vara när jag ska träffa Isa idag. Måste vara positiv, måste se framåt, måste tänka på bra saker. När det inte hjälper och allt tar över ändå, försök hårdare och när det inte går ja då ska man bara fortsätta...

Trött, orkar inte kämpa, har ingen glöd kvar. Inte ens agility kan rädda mig just nu. Ingen ork att fly, som en inriden vildhäst som helt enkelt bara gett upp. Problemet är att jag varken orkar kämpa emot eller framåt. Hur gör man då? 

Isa kanske ger mig en massa energi. Dom kanske slänger ut mig härifrån snart. Det ska bara vara kort och väldigt akut vårdtid. 

Personal jag samtalar med säger att jag måste fokusera på mig själv, lyssna på mig själv, göra saker för min skull. Igår kom en sån där skitjobbig grej som jag dock inte har pratat om men där allt lades på mig. Mitt fel. Ja det kanske det är, men vad ska jag göra? Jag försöker ju försvinna så ni slipper mig! Fattar att det inte är rätt sätt men jag är SÅ trött på att prata, prata, prata, prata! Speciellt med personer som inte förstår, förlåt mot alla er som försöker stötta, jag är jätte tacksam, men Fia saknar dig! 


ljusglimt

Har vart rätt deppig idag egentligen men bestämt mig för att se pigg och glad ut och nu blev jag det också för imorgon ska jag få dagpermission. Jag ska till tandläkaren på morgonen och sen får jag åka hem och träffa Isa :) Lycka! Vi ska mysa! Det värsta är väl att jag kommer inte vilja åka därifrån. Vägrar jag åka hem kommer polisen att hämta mig som på sjukhuset och det är inte allt för roligt så jag kommer ju få åka tillbaka i alla fall. Hatar det här stället! Borde passa på att rymma med Isa när jag har chansen men vet att allt bara skulle bli värre då, även om det känns som den bästa lösningen för mig just nu. 
 
Svart hål. Tomt och ont. Inga känslor, massa tankar. Allt snurrar och jag vill bara in i dimman och försvinna. 
 

Hjärtesorg

Miss you like crazy!!!

Hem ljuva hem

Trodde det var sista gången men icke. Nu är jag tillbaka. Tvingad. Lpt. Har i alla fall blivit av med vaket! Arg ovh ledsen inombords men kan bara få ut det i skrift. Fast bröt ihop idag på lunchen. Verkligen bröt ihop! Herregud, aldrig gjort något liknande. 

Jag har en liten glöd som skriker någonstans men jag får inte fram den. Allt det onda tar över, allt det svarta tar över och äter upp mig inifrån. Vart jag än vänder ser det likadant ut...


Back again

Back again, and I'm not sorry, I'm not happy. 
Don't know what i am. I love isa, i miss isa, i could never lever her! 

Ibland känns det bara som jag är ute och går på en tunn linje och vissa dagar vill jag framåt vissa dagar försöker jag inte ens kämpa när alla drar mig bakåt, vissa dagar kämpar jag och lyckas vissa dagar kämpar jag och misslyckas. Vissa dagar springer med full fart bakåt och kommer aldrig fram igen!

manikyr

 

Helgen i Örebro

orkar  jag bara beskriva just nu med denna video
 
2 disk igår, men två fina tunnellopp för cancerfonden
En andra plats och en fjärdeplats idag. Mycket nöjd :)

Tillbaka till startsidan
RSS 2.0