Ect

Äntligen börjar jag må bättre. Jag känner mig mycket piggare och mycket gladare. Det beror på att jag har fått ect behandling (elbehandling). När dom först föreslog detta var det väldigt skrämmande och jag var väldigt osäker på om jag ville genomföra det, men nu har jag gjort 12 behandlingar och måste säga att det är det bästa jag har gjort. Känner jättestor skillnad och börjar känna mig som en människa igen :) 

Idag ska jag åka och titta på en lägenhet som jag redan fått. Japp jag ska flytta igen! Vi har inte gjort slut eller nåt men jag trivs inte riktigt här och längtar tillbaka till stan. Jag känner mig dessutom piggare och starkare och vill klara mig själv ett tag så vi ska helt enkelt bara vara särbos. Tror det blir bra för mig och isa att få lite egentid också, hon har vart lite knepig det sista. Hon har blivit väldigt påverkad av Loka och blivit väldigt skällig och jobbig men börjar väl lugna ner sig lite men tror faktiskt hon trivs bäst själv också. Min lilla prinsessa vill ha all uppmärksamhet. Hon tycker nog det är tillräckligt jobbigt att Fredrik finns i bilden så hon får väl som hon vill när vi flyttar...

Efter det tänkte jag träna lite agility, sista träningen inför första tävlingen för i år. På lördag bär det av till Skövde. Pirrigt värre, hoppas bara på att isa håller sig på banan och sköter sig annars får det gå som det går...

Lördag

Igår startade jag dagen med en promenad på ca 5 km, sen blev det frukost innan det var dags att göra sig iordning för dop i Hjo.

Dagarna går framåt annars, händer mkt nu som ni får reda på sen och allt känns lite småjobbigt men har ett nytt tankesätt och vill bara vidare framåt nu.

Kanalrundan

Idag startade jag dagen med en promenad på 5 km tillsammans med Isa och Fredrik. Riktigt skönt och speciellt i det härliga vädret. Isa kan dessutom springa lös en bit och hon hittade ett rådjursben som hon kom skuttande med och tyckte hon hade vart jätte duktig som hittade det :)
 
Efter det blev det frukost, har börjat äta grovt rostbröd med stekt ägg på. Inget smör eller ngt jättegott. Har börjat väga mig igen också och även om man vill gråta varje gång man ser siffrorna så minskar dom i alla fall nu. 
 
På eftermiddagen blev det lite agilityträning i trädgården, vilket gick bra, tränade bara lite byten. Innan det blev för mycket kvällsmat och vila...

Rainbow

Svårt att sova, har sovit fram tills nu utan att vakna vilket är ett stort framsteg. Kom dessutom på nu att jag dessutom glömde ta min kvällsmedicin så sovit så bra ändå... Det är inte illa.

Var en sväng hos Anders igår och såg på film, trevligt. Annars hände det inte så mkt. Försökte se på film när jag kom hem men somnade bara. 

Känns som jag mår lite bättre just nu samtidigt som jag känner mig mer nedstämd... Hur går det ihop...?


tillbaka

Har haft uppehåll här ett tag, ett bra tag faktiskt. Har hänt ganska mycket sen sist jag skrev men det tar vi en annan dag. Tänkte i alla fall börja försöka blogga igen, för min egen skull. Kan vara skönt att skriva av sig lite ibland och har ju börjat dra igång med agility igen och försöker äntligen göra ett ärligt försök att gå ner allt jag gått upp i vikt. Skriver jag det dessutom här måste jag ju verkligen sköta mig...!
 

Tillbaka till startsidan
RSS 2.0