det här med agility....

å så var det här med agility... Jag har vart off det senaste. Har inget intresse längre :( Jag orkar inte, vill inte, prestationsångest, ångest i allmänhet så just nu är det bara blä... nerlagt på obestämd framtid. Ska gå kurs med Isa snart i januari så då kanske jag kommer igång igen... Skulle gått kurs för Jouni och Isabelle i mars/april eller nåt men har redan avanmält mig till den för jag har sån ångest för den... Förlora hela anmälningsavgiften men ångesten lättade. Jag vet att det är jätte långt kvar men det gick verkligen inte så fick tyvärr bli så...
 
Idag är väl för övrigt en dag med ångest. Jag har skött mig bra idag men ikväll blir det fin middag här hemma :) Det ska bli mysigt!! Ångesten har redan förstört lite.... vi skulle haft trerätters men kom överens om att skita i efterrätten så blir tvårätters istället. Men ska unna mig att äta både förrätt och middagen. Fast det är svårt! 
 

I'm back!

Nu är jag tillbaka :) 2015 lider mot sitt slut och tacka fan för det om man får säga så.... Det här året har vart tufft. Ni har ju fått följa mig fram till sommaren men sen skaffade jag världens snällaste och gulligaste valp. Zelda som nu är stor. 

Hösten har vart tuff psykiskt och har åkt in och ut från psyk tröstätit mig till ännu större köttbullsform och bara velat dö. 

Nu är det alldeles snart 2016 och då blir det nytt år och nya möjligheter. Jag har redan börjat tjuvstarta, igår typ, men har bestämt mig för att göra något åt mitt utseende! Jag hatar det och har ångest och panik hela tiden och nu äntligen har jag bestämt mig för att vända på det. Hur dåligt jag än mår så ska det aldrig resultera i att jag äter mat. 

Så nu bloggen är jag tillbaka och det känns skönt att få skriva av sig lite. Ska bombardera mig med thinspiration och nu har jag även skrivit det här så tänker inte låta mig faila! Hittills har det gått bra men har fått hjälp av kroppen som spyr upp allt av också av någon konstig anledning så det är bra. Spydde igårkväll upp allt, fick i mig en apelsin efter det och spydde tre gånger i morse så ingen frukost. Ätit en sallad, nudlar och mitt dumma jag var såhungrig så jag tog lite ugnspannkaka också! Ångest! Kan ju berätta att jag nu lever med en kock som gör god och onyttig mat varje dag så man får stålsätta sig och hålla sig till sitt eget. Gått spåret också och ätit några vindruvor så hamnar säkert över 1000 kalorier men inte över 1500 men det är svinmycket!

Jag kommer inte räkna kalorier eller följa någon diet bara äta mindre och mycket nyttigare mot vad jag gjort. Vi får se hur det går, har inget tålamod och vill gå ner NU men det kommer väl....Tillbaka till startsidan
RSS 2.0