Dagens intag

Hade en ganska bra dag igår. Åt lite och nyttigt och hoppas det visar sig på vågen sen. Kändes bra förutom lite ångest över att jag åt flingor på kvällen. Räknade kalorier på ett ungefär igår och landade runt ca 1000, så ok. Skulle behöva komma igång ordentligt med promenader men det tar emot för mycket fortfarande. Vet inte varför men det löser sig när vi flyttar för då måste vi ut med hundarna. Vi får väl se, ska försöka ha tålamod och kämpa så det blir en långvarig förändring och sen hålla det som jag vill.

If only

Jaha då var midsommarn över för detta år. Kul hade jag med en trevlig grillkväll. Har hållt mig viktmässigt på samma så nu måste jag sköta mig och inte fuska på ett bra tag... usch det är ju kalas på lördag men kanske kan skippa tårtan. 


Idag har jag proppat i mig tre stora mjukglassar, var gott men fick ångest och ont i magen efteråt. Har dock inte ätit så mkt mat idag så på vågen syntes det väl inte alltför mycket... inte än. Sak samma ska ta nya tag och bara njuta av hur skönt det är när man faktiskt inte äter...

Kolhydrater

Fy vilket sug jag haft idag. Kämpade hela dagen men på kvällen gav jag vika och åt lite fil med flingor. Det kändes faktiskt helt ok efteråt ändå. Får fortsätta lite hårdare resten av veckan. Står stilla i vikt men hoppas det lossar snart. Räknar inte kalorier nu men tycker inte jag äter så mkt så jag borde kunna minska i vikt. En bra dag idag annars :)

Kalas

Kan inte sova nu igen så bloggar :) idag har vi i alla fall vart på kalas och jag var duktig och åt ingen tårta men känns som jag ätit mkt idag ändå och är nedstämd för det. Jag blir aldrig nöjd. Det är jobbigt, spelar ingen roll vad jag gör.


Imorgon är det i alla fall ny vecka och hoppas den blir lite lättare än vad denna varit. Måste bara fixa midsommarhelgen som jag redan har ångest för...

Grillning

Idag är en ganska bra dag. Har kanske ätit lite mkt men nyttigt. Vågen får väl säga sitt imorgon. Kvälls vikten var ok i alla fall.


Förra inlägget misslyckades jag med. Jag stod emot hela kvällen och nästan hela natten. Gick upp kl 3 och åt en stor portion mat som jag sen spydde upp. Ångest. Men nu är det lite bättre. Har som sagt haft en ganska bra dag idag och hoppas jag får en bra natt oxå med sömn. Sover så fruktansvärt dåligt nu. 

Jag vet inte om jag kommer fixa det denna gången, har sagt det för många ggr men för varje dag så blir det faktiskt lite lättare. 

Sallad

Idag blev det en tur till vetrinären för att vaccinera Zelda. Höll på att försova mig för var så trött på morgonen och det är alltid då jag sover som bäst. 


Dagen har gått ganska bra med maten. Ätit lite men åt en köpesallad till middag och åt lite bröd till och har ångest för det. Behöver inte ha det egentligen men känns som det var onödigt ätande. Problemet är att jag är sugen nu igen, men ska försöka stå emot. 

Hej igen

Japp då var man tillbaka. Har saknat bloggandet lite så ska försöka börja igen. Självklart skrivs första inlägget mitt i natten när man inte kan sova för man bara ligger och tänker på mat hela tiden. Hatar! Är sååå stor nu så jag måste ta tag i det. Är verkligen äcklad av mig själv. 


Men annars är väl allt som det brukar... gör inget, är på dagvården på fm när jag orkar dit. Sover, äter... händer inte så mkt. Ni ska i alla fall få lite mer uppdateringar igen av mitt ganska tråkiga liv.


Tillbaka till startsidan
RSS 2.0